Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вхідні двері - що потрібно знати про вибір?

Вхідні двері - це елемент, який може привернути увагу і від якого залежать естетичні якості фасаду будинку, але найголовніше - це їх функціональність. Їх завдання - захистити внутрішню частину будівлі від впливу погодних умов, зовнішнього шуму і забезпечити безпеку. На що слід звернути увагу при виборі вхідних дверей?

У багатьох випадках вхідні двері є чітким і сильним акцентом, що виділяється на тлі всього фасаду. Їх потрібно підбирати на сайті https://dveritut.com.ua/vhodnye-dveri/ так, щоб вони доповнювали естетичну концепцію будинку. Тому вони повинні гармоніювати з кольором всієї будівлі, стилем, оздобленням фасаду, а також віконної столярнею. Ще одна важлива річ, про яку не можна забувати, - це той факт, що вхідні двері також є частиною інтер'єру. Їх внутрішня сторона буде видно, наприклад, із залу, а значить, вона повинна гармоніювати з його декором.

Різні стилі вхідних дверей

Вибір дверей в магазинах величезний, завдяки чому ви можете вибрати такі двері, які в усіх відношеннях підійдуть вашому будинку. Однак потрібно знати, що хороші стильні двері будуть коштувати недешево.

  1. Двері в традиційному стилі ...
    Будинки в формі вілли, садиби або навіть палацу в багатьох випадках побудовані по симетричному плану, а двері в них розташовані в центрі. Зазвичай їх поміщають в еркер або авангард, що надає їм переваги. Для таких будинків часто вибирають двостулкові двері, які є кульмінацією відкритою вхідної зони.
  2. ... або в сучасному?
    Сучасне будівництво засноване на простих блоках, які відрізняються мінімалізмом. Незалежно від положення дверей її форма не може бути довільною. Так як модерн економно ставиться до орнаментів, тут підійдуть тільки прямі двері з геометричною формою. З них потрібно зняти всі прикраси. Найчастіше це повнорозмірні двері, металеві або дерев'яні, або у вигляді рами, заповненої великим листом скла. У разі будинків в стилі модерн також можливі двері з асиметричним дизайном, особливо якщо вхід знаходиться збоку від будівлі. Тут слід вибирати одностулкові двері зі скромним зовнішнім виглядом.

Вхідні двері під фасад

Найпростіше вибирати вхідні двері для будівель, оброблених нейтральній фарбою або тільки оштукатурених. Тоді двері зможе виділятися на тлі фасаду, контрастуючи з матеріалом, кольором і фактурою стін. У разі грубої штукатурки і виразного клінкерної цегли відмінно підійде проста двері. Дерев'яні двері природного теплого кольору і просторова структура панелей гармоніюють з легкої і гладкою штукатуркою. З іншого боку, сучасний фасад відмінно поєднується з металевими або скляними дверима.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь