Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які бувають заглушувачі сигналу стільникового зв'язку

Заглушувачі прослуховування мобільних телефонів

Сьогодні набирає популярності застосування глушників мобільних телефонів. Найчастіше вони використовуються в таких громадських закладах як кінотеатри та театри, міські бібліотеки, вищі навчальні заклади, церкви. У багатьох офісах, для того, щоб розмови по мобільному телефону не відволікали співробітників від роботи також встановлюють заглушувачі стільникових телефонів.

Крім цього, в кімнатах для переговорів в офісах встановлюють заглушувачі прослушки, щоб не переривати нараду з клієнтами або захистити комерційні дані. Вся інформація, яка може передаватися за допомогою стільникового телефону, завдяки подавители зберігається. На сьогоднішній момент є кілька типів заглушувачів стільникового зв'язку, помітних за своїми технічними характеристиками і по напрямку їх використання.

Види заглушувачів:

Портативні або кишенькові заглушувачі. Такі глушники мобільних телефонів працюють без електричного живлення, так як в них вбудований автономний акумулятор. Це пристрій зручно в застосуванні і має можливість пригнічувати різні діапазони GSM зв'язку. Діє пристрій в невеликих радіусах, але цей показник залежить від відстані до ретранслятора. Завдяки невеликій ціні, дуже хорошій якості і маленьким розмірам, цей вид заглушувачів є найпоширенішим і популярним.

Інтелектуальні заглушувачі. Такий пристрій для придушення мобільного зв'язку використовується в маленьких приміщеннях - придбати можна на сайті http://jammer.com.ua/. Діапазон дії пристрою - до десяти метрів. Як правило, інтелектуальний заглушувач використовується в кімнатах для переговорів, де під час наради заборонено користуватися мобільним зв'язком. У той момент, коли відбувається спроба підключення стільникового телефону з оператором, інтелектуальний пригнічувач відразу блокує сигнал.

Заглушувачі, оснащені пультом. Усередині таких заглушувачів встановлений блок живлення і вони оснащені пультом дистанційного керування. Пристрій володіє чималими габаритами, а так само значним радіусом дії. За допомогою антени забезпечується додаткова зручність користування і підвищується рівень безпеки. Пульт допомагає регулювати потужність каналу придушення.

Заглушувачі, оснащені зовнішньою антеною. Таким пристроєм можна пригнічувати мобільний сигнал не тільки всередині приміщення, а й за його межами. Пристрій, як правило оснащується відразу декількома антенами і може пригнічувати GSM зв'язок, діапазон яких - 900 МГц, 1800 МГц, а так само інші типи зв'язку за вибором, наприклад, Wi-Fi, Bluetooth, GPS. Сигнал такого заглушувача пригнічує сигнал між мобільним телефоном і станцією оператора зв'язку, що дозволяє повністю позбутися від прослуховування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.