Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Критерії вибору агентства нерухомості

Будь-які операції з нерухомістю відносяться до операцій високого ризику. Займатися процедурою покупки, продажу, обміну житла в поодинці затратно і дуже небезпечно, тому варто подумати про допомогу професіоналів.

Агентство нерухомості Недвіга про бере на себе вирішення наступних завдань:

  1. допомога в продажу та купівлі нерухомості;
  2. сприяння в оренді квартири;
  3. допомога в розміні нерухомості;
  4. організація термінового викупу;
  5. перевірка квартири, будинку, котеджу на юридичну чистоту;
  6. сприяння в підготовці документів;
  7. консультація з питань операцій з нерухомістю;
  8. отримання дозволу на виконану перепланування.

Що вибрати: агентство або приватного ріелтора

Приватний ріелтор - це індивідуальний підприємець, який може залежати від обставин. Агентство нерухомості - це юридична особа, яка має у своєму розпорядженні цілим штатом співробітників. У другому випадку компанія надішле співробітника, і угода відбудеться незалежно від зовнішніх обставин.

Основні відмінності агентства нерухомості від приватного ріелтора:

  1. Більш широкий спектр послуг, що надаються. Компанія бере на себе повне юридичне забезпечення клієнта, гарантує допомогу до моменту, поки всі документи не будуть підписані.
  2. Агентство нерухомості гарантує повну перевірку житлоплощі на юридичну чистоту. Більшість подібних фірм співпрацюють з правоохоронними службами, тому у своєму розпорядженні більш об'ємними джерелами інформації.
  3. Агентства нерухомості тісно співпрацюють з кредитними організаціями, тому клієнти можуть розраховувати на вигідні умови по іпотечному кредитуванню.
  4. Агентства мають у своєму розпорядженні значною базою даних потенційних клієнтів, тому угода відбудеться значно швидше.
  5. Кожна угода, виконана через агентство нерухомості, може бути застрахована.

Як працюють агентства нерухомості

Спеціаліст з агентства нерухомості - це не просто посередник між покупцем і продавцем квартири, як може здатися на перший погляд. Такий співробітник бере на себе зобов'язання по оцінці вартості квартири або будинку, дослідженню житлоплощі на чистоту і кількість власників, підготовку всіх документів, без яких угода не може бути завершена.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.