Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Клінічна ефективність препарату Мастодинон

Мастодинон зміг показати наявність високої ефективності. Для нього характерна хороша переносимість під час лікування мастопатії у жінок, коли настає періменопауза. Препарат допомагає поліпшити життя.

Дифузну мастопатію при доброякісних утвореннях грудей часто можна зустріти у жінок, які мають репродуктивний вік. Згідно з висновками Всесвітньої організації охорони здоров'я, мастопатія визначається як фіброзно-кістозна хвороба (FCD). Її характеризує широкий спектр змін проліферативного і регресивного характеру в тканинах грудей.

Поширеність цієї хвороби змінюється від тридцяти до сорока відсотків. Ступінь клінічних проявів дуже різноманітна. Починається від легкої передменструальної напруги, закінчується гострим больовим синдромом. Він може супроводжуватися збільшенням об'єму і щільності залози з появою вузликових розростань і кіст.

Найчастіше жінкам доводиться вважати мастопатію перешкодою, яка заважає звичайному життю. Вони намагаються вдаватися до щадних методів лікування. Наприклад, використовують гомеопатію або фітотерапію. Препарат мастодинон вважається патогенетично ефективним препаратом, який допомагає лікувати передменструальний синдром і FCD. Головною діючою речовиною є ​​Agnus castus. Препарат багато рослинних компонентів. Про клінічну ефективність препарату Мастодинон можна говорити, використовуючи висновки значної кількості досліджень.

Обстежили тридцять вісім пацієнтів. Їх вік був 45-56 років. У більшості жінок цієї групи тривалий час спостерігали мастопатії різної форми та ступеня тяжкості. Коли пройшло пів року після початку терапії за допомогою препарату Мастодинон, багато пацієнтів відзначили зменшення або відсутність болю в грудях. Також покращився їх психоемоційний стан. Позитивний ефект різного ступеня відзначений у 71,05% пацієнтів. Через 1 рік стабілізація терапевтичного ефекту препарату Мастодинон виявлена ​​в 83,3% випадків.

Дослідження проводилося протягом 12 місяців. Пацієнти поскаржилися на болі в грудях. Вони пройшли комплексне обстеження. При цьому проводили клініко-рентгенологічне або ультразвукове обстеження. Опитування при першому відвідуванні та кожні 6 місяців. Препарат на рослинній основі Мастодинон.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.