Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Колишній тренер Усика розкритикував боксера за переможний бій з Чісорою

Джеймс Алі Башир, який тренував Олександра Усика з 2013 по 2017 рік, поділився думкою про бій свого колишнього підопічного з британцем Дереком Чісорою. Нагадаємо, Усик виграв одноголосним рішенням суддів.

Незважаючи на перемогу Олександра, американський тренер розкритикував дії нашого боксера.

«Усик не був схожий на самого себе. Все, над чим ми працювали в тренувальних таборах, пропало. Олександр просто відійшов від цього, і у нього відразу виникли проблеми. Дії Усика складно назвати спритними, він бігав від Чісори і не боксував», - заявив Алі Башир в інтерв'ю YouTube-каналі BWTM Sports & Gaming.

На думку тренера, Усик не зможе завоювати титул чемпіона світу, якщо і далі буде діяти в подібному ключі.

У перших раундах бою з Чісорою українець мав проблеми. Британець, помітно перевершував суперника в габаритах, впевнено йшов вперед. Усику доводилося діяти другим номером, уникаючи клінчів. При цьому Олександр пропустив кілька потужних ударів суперника, які цілком могли завершити бій достроково.

Однак до середини бою Усику вдалося вимотати опонента. Тепер уже Чісора пропустив кілька ударів і похитнувся, але британця двічі рятував гонг, що не дозволив Олександру добити опонента. Після цього Усик в цілому контролював бій. Лише в 12-му раунді Чісора, зібравши всі сили, знову пішов вперед і став ризикувати. Як наслідок, Олександру довелося більше оборонятися.

У підсумку судді одноголосно віддали перемогу українцеві. Але така перемога, як повідомляє портал “Рейтинг Букмекерів” не надто вразила експертів. Багато з них сумніваються, що Усик, який перейшов в суперважку вагу з крузервейт, зможе виступати на новому для себе рівні так само успішно. Чісора хоч і є елітним боксером, не входить в топ-5 дивізіону. Тому перспективи Усика в поєдинку з володарями чемпіонських поясів Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі поки виглядають туманними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.