Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ф'юрі посміявся над перспективами Усика в суперважкій вазі

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що не боїться українця Олександра Усика. Раніше колишній абсолютний чемпіон світу в крузервейте перейшов в суперважку вагу, де продовжив свою переможну серію.

За словами Ф'юрі, виступ Усика в новому дивізіоні його нітрохи не лякає. Непереможений британо-ірландський боксер переконаний, що українець не буде представляти загрозу топовим бійцям.

«Через Усика у нас ніхто не тремтить. В боях з великими важкоатлетами він буде, як ягня на заклання», - наводить слова британця журналіст Гарет Девіс.

Усик за професійну кар'єру не зазнав! жодної поразки, тепер в його активі 18 перемог (13 - нокаутом). Але в суперважкій вазі українець з'явився не так давно. У новому дивізіоні олімпійський чемпіон провів всього два поєдинки. Спершу він переміг Чаза Уіззерспуна, а потім Дерека Чісору.

При цьому в бою з Чісорою у Усика виникли складності. У перших раундах поєдинку Олександру довелося непросто. Свіжий Чісора діяв дуже активно, і Усику довелося зосередитися на обороні. Український боксер усіма силами прагнув уникнути щільного обміну ударами. Букмекерська контора Favbet пропонувала вигідний коефіцієнт на цей бій. На порталі “Рейтинг Букмекерів” букмекерська контора Favbet має рейтинг 5 із 5. Найвище оцінюється надійність та бонуси й акції БК. Експерти зробили детальний огляд цієї контори.

Впало в око й те, що точні попадання Усика не завдавали очікуваного збитку Чісорі. Британець зімбабвійського походження пропустив кілька точних ударів, але так і не побував в нокдауні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.