Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно підібрати кондиціонер

З березня по вересень дні довше, а температури стають вище. Бувають періоди тепла в кілька тижнів, особливо з червня по серпень, що заважає нам нормально функціонувати, будь де: і у вас вдома, і в квартирі. Про це варто подумати заздалегідь і забезпечити собі ідеальну і комфортну температуру незалежно від сезону і часу доби.

Якщо Вас цікавить сучасне холодильне обладнання, зверніться в компанію vektorlux.com. В даний час домашній кондиціонер - це стовідсотково ефективне рішення для підготовки до спекотного сезону. Це рішення, яке до недавнього часу було розкішшю, доступною лише небагатьом, сьогодні доступно кожному. Все більше людей користуються перевагами домашнього кондиціонування повітря; наприклад ті, хто будує особняки.

На ринку представлено безліч типів кондиціонерів, але два з них особливо підходять для домашнього використання. Дізнайтеся більше про це і виберіть рішення, яке найкраще підходить для вашої квартири.

Роздільні кондиціонери

Кондиціонери цього типу все частіше встановлюються в квартирах і приватних будинках. Вони складаються з двох блоків: зовнішнього (де встановлені всі генеруючі шум компоненти) і внутрішнього. Перший встановлюється зовні будівлі, другий - всередині приміщення, де він може зручно вписується в інтер'єр конкретного приміщення. Цьому сприяє різноманітність доступних кондиціонерів.

Настінний

Це найпопулярніше і дешеве рішення. Агрегати цього типу мають невеликі розміри і ідеально підходять для невеликих інтер'єрів.

Стельові, підлогові або трансформовані

Також звані універсальні - їх конструкція дозволяє встановлювати їх на стелі, на підлозі або в одному з двох положень у разі блоків загального призначення.

Касета

Рішення для приміщень з натяжною стелею. Вони практично не втручаються в дизайн інтер'єру кімнати, оскільки внутрішній блок непомітно вбудований в стельову плитку.

Повітропровід

Ці внутрішні блоки приховані всередині підвісної стелі, і користувач бачить тільки вхідні і вихідні грати.

Домашній кондиціонер на основі спліт-системи

Домашній кондиціонер на основі спліт-системи буде вдалим вибором, перш за все для: Тиха робота - рівень звукового тиску настінного внутрішнього блоку коливається від 25 до 43 децибел, а це значить, що справний домашній кондиціонер не відволікає і не викликає стрес у людей в кімнаті.

Зручність використання - управління системами кондиціонування здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування; Якщо ви виберете правильний зовнішній блок, ви можете використовувати його для підключення 2-5 внутрішніх блоків різної потужності, погоджуючи систему з кількістю і об'ємом кімнат.

Переносні кондиціонери

Переносні кондиціонери - відмінна альтернатива кондиціонерам спліт-типу. Вони добре підійдуть для приміщень меншого розміру (до 30 кв.м) і при невеликих теплових навантаженнях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.