Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як стилізувати фотосесії і створювати образи для зйомок

Стилізація фотосесії - одна з послуг стиліста. Але створювати банальні клішовані образи в студії нецікаво, стиліст потрібен при запиті від клієнта на fashion-зйомку. А мета фешн-зйомки створити навіть для звичайної людини концепцію з історією, занурити клієнта в картинку, якісно продуману і професійно зрежисовану.

Кожна людина може знайти професіонала, який зможе побачити його чуттєвим поглядом художника. Не потрібно обмежувати себе новорічною фотосесією під ялинкою в студії.

Саме fashion-зйомка дозволяє розкрити творчий потенціал стиліста і людини, який до нього звертається. Результат зйомки - цілісна картинка, але щоб вона вийшла, потрібно пропрацювати всі деталі. До речі, ви мможете замовити подарочный сертификат на фотосессию киев за посиланням та пересвідчитись особисто.

Компоненти вдалої фотозйомки

Одяг та аксесуари

Одяг сам по собі несе емоційний посил. Стиліст робить плоску картинку, а не покликаний передати емоції. У зйомці не завжди відштовхуються від одягу, можна відштовхуватися від емоцій, які хочеться передати, від локації.

Критерії підбору одягу:

  1. Одяг повинен бути актуальним, трендовим, відображати сучасну моду. Навіть при ретро зйомці потрібно, щоб ретро речі поєднувалися з сучасними.
  2. Відповідність концепції. Одяг повинен підходити під концепцію фотозйомки.
  3. Відсутність шаблонів. Є набір стоп-речей, які погано виглядають на зйомці. Прості речі в гардероб можна вписати, а на зйомках вони не будуть працювати. Потрібно виходити за рамки, не боятися переборщити, поєднувати непоєднуване. Стиліст на зйомках не повинен думати про те, наскільки придуманий ним образ носибельний і комфортний, важливо, як він виглядає в кадрі.
  4. У зйомці все гіпертрофовано, все повинно бути сміливо.

Спочатку вибирається концепція, а потім фактура одягу, яка повинна буде передати цю концепцію. Так, наприклад, шкіра відповідає в кадрі за сексуальність, зухвалість, жорсткість. Пайєтки допоможуть створити враження свята, урочистості. Хутро - історія в кадрі про розкіш, тюль про легкість, ніжність, таємничість.

Мереживо про жіночність, загадковість, сексуальність, мереживо в кадрі обов'язково повинно бути якісним. В'язані речі дають відчуття теплоти, затишку, м'якості в кадрі, а шовк про шик і легкість. Гострі лінії говорять про напругу, силу, цілеспрямованість, серйозність. М'які лінії про розслабленість, уразливість, романтичність.

Б'юті-образ

Головне завдання, щоб образ виглядав сучасно. У кадрі краще виглядає природність, не потрібно робити нарочито ошатні образи.

Локація

Пошук локації - цікавий етап зйомки. Це може бути просто фон, а може бути цікава фотостудія. Локація повинна відповідати концепції. Локація може витягнути похибки способу і макіяжу. Чим цікавіше локація, тим краще вона підтримає образ. Якщо зйомка на однотонному тлі, то буде видно всі погрішності образу. Кольоровий фон виглядає цікаво, але якщо немає інших елементів в кадрі, також приковує увагу до образу.

Текстура локації теж може передавати емоцію, наприклад, поле передає теплоту, розслабленість, ліс - таємничість і динаміку. Квіткові текстури передають легкість і м'якість. Геометрія надає лінійність і різкість. Заводи і метал - про холодність і брутальність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.