Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати клініку для ведення вагітності?

Вагітність повинна бути запланованою. При такому підході стають набагато меншими будь-які ризики для здоров'я дитини. Але як правильно підготуватися до вагітності і яку клініку вибрати для її ведення? Поговоримо про це більш детально.

Забуваємо про шкідливі звички

Куріння і вживання алкоголю майбутнім батькам треба виключити. Такі звички згубно позначаються на організмі в цілому і можуть викликати різні хронічні хвороби. Що небезпечніше - вони можуть негативно вплинути на розвиток плода. Не варто забувати про те, що відмова від шкідливих звичок - це завжди стресова ситуація для організму, тому краще відмовитися завчасно.

Намагаємося вести здоровий спосіб життя

Важливо спати достатню кількість часу, відпочивати стільки, скільки потрібно, гуляти на свіжому повітрі й збалансовано харчуватися. Не зайвою буде і невелика фізична активність.

Важливий правильний раціон

Необхідно вживати в їжу вітаміни та поживні речовини. До них відносяться:

  1. Фолієва кислота. Найважливіший елемент, який сприяє нормальному розвитку дитини. Є в горіхах і бобових.
  2. Йод. Щоб не було його нестачі, треба їсти рибу і морепродукти. Добова норма цієї речовини для дорослої людини - 0,2 мг.
  3. Вітамін А. Потрібен для нормальної репродуктивної функції. Самостійно не утворюється, тому важливо споживати в їжу моркву, помідори, рибу. В ідеалі - є додаткові вітамінні комплекси.
  4. Вітамін D. Міститься в сирі, яєчному жовтку, вершковому маслі.

Як вибирати клініку?

Все частіше жінки вибирають ведення вагітності в приватних клініках. Навчимося вибирати таку, щоб отримати послуги високої якості:

  1. Розташування клініки. Не забувайте про те, що клініку доведеться відвідувати часто. Чим ближче вона буде розташована до вас, тим комфортніше.
  2. Кваліфікація лікаря. Коли будете підбирати лікаря, спочатку дізнайтеся більше про те, який у нього досвід роботи, які професійні досягнення.
  3. Спектр послуг. Повинно бути так, щоб в установі можна було пройти всі необхідні дослідження.
  4. Технічне оснащення. Особливо важливою є наявність діагностичного обладнання.
  5. Сервіс в цілому. Персонал повинен бути уважним і ввічливим, очікувати на прийом - комфортно, швидкість обслуговування - висока.

Якщо вам потрібен професійний медичний центр, то радимо перейти за даним посиланням https://mdclinics.com.ua/proposal/pregnancy-management/ вже зараз. Тут надають різні послуги для вагітних. Професіонали високого класу проведуть ретельний огляд і допоможуть скласти індивідуальний план підготовки до вагітності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.