Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги реклами на авто

Багато компаній витрачають шалені суми на те, щоб їх продукти і бренди впізнавали. Для цього використовуються: телебачення, радіомовлення, інтернет-мережу. Ми ж пропонуємо розмістити рекламу, яку помітять все і обов'язково запам'ятають.

Брендирование авто пленка - це охоплення величезної цільової аудиторії з мінімальною прив'язкою до місця.

Наша компанія пропонує обклеювання автомобілів рекламою будь-якої складності. Маємо всі умови і фахівців, щоб робота виглядала бездоганно. Використовуємо плівку, так як її легко наклеїти, вона не псує ЛКП і, при цьому, також просто знімається, не залишаючи слідів.

Переваги брендування автомобіля

Розміщуючи рекламу на автомобілях, ви отримуєте масу плюсів за відносно невелику суму грошей. До них можна віднести:

  1. Максимальне охоплення аудиторії серед пішоходів і автомобілістів.
  2. Дають високу ефективність, так як авто буде виділятися серед інших.
  3. Реклама не викликає роздратування у потенційної аудиторії.
  4. Може використовуватися в якості самостійної реклами і у вигляді додаткового маркетингового каналу.
  5. Підходить до будь-яких видів транспорту, так як розміри і місце розміщення встановлюються індивідуально за бажанням замовника.
  6. Реклама зручно розташовується по відношенню до споживачів.
  7. Масштабність реклами. Вона не прив'язана до придатному місця і є повністю мобільного.
  8. Креативність. Реклама може бути в будь-якій кольоровій палітрі і дизайні. Як неї можуть виступати окремі частини автомобіля або повністю всі транспортні засоби, оформлені в єдиній стилістиці.

Відзначимо, що брендування автомобіля в Україні стає досить популярною послугою. Тому важливо вибрати грамотних фахівців з хорошим досвідом роботи і всіма умовами для її виконання.

Чому варто вибрати нас

Наша компанія спеціалізується на брендування легкових і вантажних автомобілів будь-якого розміру. Для виконання замовлень у нас є всі необхідні умови:

  1. Виконання повноколірного друку високої якості. Шикарну деталізацію і барвистість гарантуємо.
  2. Робимо плоттерне різання для різних видів матеріалів. Попередньо робимо макет, щоб різка вироби була максимально правильної і органічною.
  3. Наявність великого боксу. Орендуємо на діючому автокомбінате, де можна бути впевненим в правильних умовах для виконання обклеювання автомобіля плівкою.
  4. Поруч на території знаходиться автомийка. Отже, обклеювання буде проводитися на ідеально чистий транспортний засіб.
  5. Досвідчені майстри зі значним стажем роботи. Вони знають, як виконати обклеювання автомобіля рекламою так, щоб було створено відчуття фарбування машини крутим художником. Брендування буде рівним і органічним.

Хочете замовити брендування автомобіля? Зателефонуйте нам, щоб записатися на консультації і обговорення нюансів. Працюємо як по вашим макетів, так і можемо розробити самі. У нас є для цього дизайнер.

Наклейка на заднє скло автомобіля

Друк на перфорованої плівці служить хорошим інструментом виділення автомобіля з загального потоку. Зовні плівка перешкоджає попаданню світла, а зсередини надає повноцінний огляд, надаючи ефект легкої тонування. Наклейки виконані з перфорованої плівки, використовують на автомобілі, автобуси, пасажирський транспорт, офісні будівлі і в інтер'єрі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.