Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Шини б/в Україна - переваги придбання

Ціни на нові шини в Україні зростають з кожним днем, але ж покришки - найбільш проблемна частина автомобіля - то на що-небудь напореться, а то і зовсім «полисіє». Шиномонтаж виручає, звичайно, але це не на довго. Тому, водії все частіше намагаються купити бв шини, які допомагають вирішити проблему «взуття» авто і при цьому заощадити гроші. Ринок автомобільних покришок досить наповнений гумою різних брендів, як для зимового сезону, так і для літа. Але, якщо Ви вирішили зробити оптимальну покупку - це варіант купити шини бв в інтернет магазині eurokoleso.com.ua, Україна.

Переваги покупки літніх і зимових шин бв в нашому магазині

Ми професійно займаємося доставкою і продажем бу гуми з Європи. Не випадково, покришки з Європи, кардинально відрізняються від своїх китайських аналогів. Тому, вони здатні до більшого пробігу і до великих навантажень, ніж нові, але невідомого виробника. Щоб дізнатись гарні ціни на б/в шини - переходьте за посиланням.

На що звернути увагу при купівлі б/в гуми?

Краще, щоб шини для покупки вибрати допоміг професіонал з шиномонтажки. При цьому необхідно звернути увагу на наявність латок на внутрішній стороні гуми. Пара невеликих латок має місце бути, але якщо заплатки досить значні, то таку гуму явно брати не треба. До того ж важливо, щоб заплатки були саме на назад стороні протектора, а не бічних частинах гуми. Заплатки з боків незабаром знову порвуться.

Якщо гума знята з диска, то виявити грижу досить складно, тому ретельно потрібно оглянути внутрішню частину гуми на наявність розтягнень чи інших деформацій. Потрібно уважно оглянути боковини на наявні тріщини, якщо вони були виявлені, то покупку варто скасувати. Поверхня покришки повинна бути повністю ціла і еластична.

Також змусити відмовити від покупки повинен виявлений герметик на внутрішній частині покришок, адже він досить сильно ускладнить балансування. Розмір отвору також має бути в повній цілісності, це дуже важливо. Зимова гума повинна бути прошіпована, значить також важливо придбати гуму, на якій збережено більше шипів.

Ось кілька причин купувати бу шини в нашому магазині:

  1. Можливість придбати якісну гуму бу різного діаметру не витрачаючи час на поїздки по магазинах і авторинках.
  2. Значна економія коштів - вартість зимових і літніх шин в рази дешевше аналогічних нових.
  3. Гума бв продається комплектами і парами для літнього і зимового сезону.
  4. Можливість замовити шини бажаного зразка завчасно.
  5. Фотокаталог гуми. Всі фото реальні. Ви отримаєте саме ті зимові або літні шини, які самі виберіть на сайті.
  6. Швидка доставка по всій Україні - за допомогою Нової Пошти або інший кур'єрської служби.
  7. Постійний великий асортимент зимових та літніх шин на легкові автомобілі і мікроавтобуси.

У нашому інтернет магазині широкий асортимент покришок для автомобіля різних брендів і моделей. Всі фото в нашому каталозі - це реальні фотографії наявних моделей гуми. Найбільш якісними і затребуваними є шини таких виробників: Hankook, Dunlop, BFGoodrich, Continental, Cooper, Fulda, Kumho, Michelin, Pirelli, Nokian, GoodYear, Yokogamma.

Купуючи шини бу Україна - ви гарантовано отримаєте відмінне європейська якість за доступною ціною. Наші шини ретельно відбираються і відповідають всім заявленим характеристикам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.