Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

GPS моніторинг автотранспорту - що можуть супутникові системи

Моніторинг транспорту необхідний на будь-якому підприємстві, незалежно розміру автопарку. GPS моніторинг транспорту знижує витрати на утримання автомобілів, підвищує ефективність їх використання, дозволяє контролювати роботу персоналу.

Підвищення продуктивності праці та якості послуг

Звіти та статистичні дані, зібрані компанією antenor.ua, що спеціалізується на охоронній діяльності в Одесі, Миколаєві, Херсоні та інших містах України, показує, що супутниковий контроль за пересуванням автомобілів дозволяє підбирати найбільш раціональні маршрути, моніторити місцезнаходження транспорту в режимі онлайн, швидко приймати оперативні рішення в екстреній ситуації .

Дисципліна персоналу значно підвищується, коли роботодавці, знають де зараз знаходиться транспортний засіб, з якою швидкістю і в якому напрямку рухається. Безперервний контроль змушує водіїв самодісциплінованим, знижує втрати від нецільового використання машин, кількість неврахованих поїздок і відхилень від маршрутів.

Хороша система моніторингу здатна на більше, ніж визначення місцезнаходження транспортних засобів. З її допомогою можна контролювати зливи палива, обсяги заправки, безпеку і збереження вантажу в дорозі.

Як працює супутниковий контроль

На автомобіль встановлюється приймально-передавальний GPS пристрій. Воно відправляє сигнали в центр, дозволяє зчитувати координати і ключові параметри.

Автоматика контролює безліч деталей:

  1. швидкість витрати пального;
  2. рівень наповнення бака;
  3. число надходжень і зливів палива з бака;
  4. з якою швидкістю пересувається авто;
  5. який пробіг машини в даний момент часу;
  6. як працюють електрична мережа і електроніка;
  7. ступінь нагріву двигуна і прилеглих до нього вузлів;
  8. температуру повітря в фургоні з вантажем;
  9. скільки в салоні знаходиться пасажирів;
  10. де знаходиться транспортний засіб.

Інформація, яка надходить на сервер, аналізується автоматично. Якщо вона класифікується як нетипова, автоматика сигналізує про позаштатну ситуацію. Контроль дозволяє дистанційно заблокувати двигун, активувати сигналізацію, вжити інших заходів, якщо автомобіль веде себе дивно, що може говорити про його викрадення або інших ПП.

Компанія https://antenor.ua/ - надійний діловий партнер, співпрацювати з яким вигідно і комфортно. На сайті компанії можна детально ознайомитися зі списком послуг, які вона здійснює, і зв'язатися з представником фірми, щоб задати питання і зробити замовлення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.