Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки авто в США

Якщо придивитися до авто з Америки, нескладно купити майже новий автомобіль за порівняно не велику ціну в Україні. Вибрати гідний і прийнятний для себе варіант можна на сайті. Українські автолюбителі вибирають машину щодо свого бюджету, цим і пояснюється ажіотаж навколо американських автомобілів. Послуги посередника, сертифікація, транспортування навіть з урахуванням цих нюансів, виходять на 20-40% дешевше, ніж на вітчизняному ринку.

Є кілька причин, за якими купувати автомобіль з США вигідно:

  1. Продукція американського автопрому недорога. Особливо привертають класикою - «Шевроле», оригінальним дизайном - «Лінкольн», надійністю - «Крайслер», прохідністю - «Джип».
  2. Величезний вибір старих автомобілів. Вторинний ринок постійно переповнений автомобілями з пробігом.
  3. Прийнятні ціни на раритетні та ексклюзивні для українців машини.

Український автомобіль навіть новий істотно поступається за параметрами технічної оснащеності і характеристикам американським, в той час як автовиробники Америки піклуються про своїх споживачів і оснащують авто різними додатковими опціями, щоб підвищити комфортабельність і функціональність.

Купівля автомобіля через аукціон

Один з найбільш вигідних способів покупки американського автомобіля - через аукціон. Автомобільні торгові майданчики пропонують старі моделі, які вони продають в багато країн, в тому числі і в Україні. Серед потенційних українських автовласників найбільш популярний аукціон Копарт, в асортименті якого представлені в основному аварійні авто, які не можна експлуатувати в США. Познайомитися з можливістю придбання автомобіля на торгових майданчиках можна на сайті https://carshot.com.ua/usa-auto/.

Переваги автомобілів з США в Україні

Юридична безпека

Шахраям практично неможливо працювати на американському автомобільному ринку, так як поліція, працівники станцій технічного обслуговування і автомобільних салонів постійно додають важливі відомості в державні бази даних CarFax і Autocheck, де можна перевірити минуле всіх транспортних засобів.

Весь американський транспорт купується легально. Після доставки на територію України сертифікується, розмитнюється і проходить державну реєстрацію.

При зверненні в фірму по доставлених авто з США її службовці розшукують на торгових майданчиках повністю перевірені машини, що відповідають запитам замовників. Обов'язкова перевірка транспорту по VIN. Тому покупець набуває надійне авто, яким буде користуватися довгі роки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.