Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір комбікорму для великої рогатої худоби

Комбінований корм є сумішшю зернової сировини, продуктів з наявністю високого вмісту білка, різних вітамінів і мікроелементів, призначених для годування тварин. Успішність в розведенні сільськогосподарських птахів і худоби в більшості випадків може залежати від раціону - використовуються тільки високоякісні і збалансовані корми, які можуть забезпечити здоров'я, ріст, розвиток і необхідні характеристики. Саме комбікорм так важливий в даний час для успішного розвитку сільськогосподарського життя. Комбікорми й рецепти, оптимізовані для різних тварин і птиці забезпечують надходження всіх необхідних для їх нормального росту і розвитку речовин.

Якщо ви хочете проконсультироваться и выбрать комбікорм для великої рогатої худоби, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Якщо заявляти про форми, в яких прийнято реалізовувати корми, то слід підкреслити, що вони визнаються достатньо різноманітними, що дозволяє задовольнити вимоги найбільш вимогливих господарів. На сьогоднішній день на ринку представлені - брикети, гранули, крупи, а також борошнисті суміші і виробництвом комбікормів зайняті спеціалізовані комбінати, крім них корми виготовляються в кормоцехах, розташованих безпосередньо в господарствах. В процесі відгодовування худоби комбікорм займає одне з найважливіших місць. Вміщені в ньому поживні речовини мають високий рівень засвоюваності - це, своєю чергою, здатне привести до значного зниження обсягів споживаної їжі, а це не може не радувати. Комбікорми, без сумніву, відмінний спосіб оптимізації домашнього тваринництва.

Комбікорми виробляються у вигляді подрібненої до необхідних розмірів частинок однорідного розсипу, в формі гранул, які виходять за допомогою пресування і витискування за допомогою матриці певних форм і розмірів розсипного комбікорму, а також у вигляді крупки, одержуваної шляхом подрібнення гранул до часток заданого розміру. Це надає чудову можливість годувати тварин будь-яких розмірів, оптимально підбираючи потрібний вид і структуру комбікорму, орієнтуючись на призначення і набір необхідних вітамінів і мікроелементів для тварин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.