Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати автосервіс?

Вибір хорошого автосервісу є непростим завданням. Не у всіх сервісних майстернях ремонт виконують якісно, ​​а компанія несе відповідальність за надані послуги. 

Як вибрати автосервіс для ремонту?

Всі автосервіси ділять на 4 категорії:

  1. офіційні;
  2. неофіційні;
  3. клубні;
  4. гаражні майстерні.

Офіційні автосервіси

Це великі автосервіси, які працюють з офіційним дилером. Сюди слід звертатися, якщо вам потрібне гарантійне обслуговування авто. В такому автосервісі використовуються тільки оригінальні комплектуючі. Ремонт проводять сертифіковані фахівці. Устаткування ідеально заточене під певну марку авто. Майстри регулярно підтверджують свою кваліфікацію і здають іспити на різні види робіт. Якщо обслуговування є неякісним, клієнт може поскаржитися, що позначиться на заробітній платі майстра. Тому в таких сервісних майстернях ви зможете отримати ремонт високої якості. Для залучення клієнтів нерідко тут проводяться різні акції. Головною перевагою таких майстерень є висока якість виконання робіт.

Неофіційні майстерні

Якщо ви придбали автомобіль б/у, немає сенсу витрачати гроші на обслуговування його в дилерському центрі. Це не вигідно з фінансової точки зору. Простіше звернутися до спеціалізованого центру AutoState. Тут більш доступні ціни, клієнтам пропонуються на вибір як оригінальні деталі, так і дублікати. Такі автоцентри працюють з різними марками і моделями автомобілів. Тут ви зможете пройти техобслуговування за нижчою вартістю.

Клубні автосервіси

Вони спеціалізуються на ремонті конкретних марок у них немає офіційної ліцензії, вони не здійснюють гарантійний ремонт. Але вартість обслуговування тут досить низька. Майстри, які працюють в цих автосервісах, прекрасно знають специфіку різних автомобілів. Вони можуть провести грамотну діагностику, а також ремонт.

Гаражні майстерні

Зазвичай інформацію про них можна отримати за допомогою сарафанного радіо. Власниками таких майстерень є власники гаражних кооперативів. Тут пропонується дуже мізерний перелік послуг, а якість залишає бажати кращого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.