Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яке колесо огляду відвідати?

Виникнення інноваційних атракціонів - надзвичайно радісна подія для мешканців і приїжджих гостей столичного мегаполісу, які не упускають можливості якісно розважитися з масою позитивних і незабутніх емоцій.

Уже в жовтні 2021 року буде відкрито колесо огляду на вднх "Сонце Москви", оснащене 30 кабінками з розрахунком на 15 осіб і володіє бездоганною працездатністю. Дізнатись більше про солнце москвы колесо обозрения ви можете, перейшовши за посиланням.

Основна важлива інформація:

  1. його висота 140 метрів;
  2. це найбільше колесо огляду в Європі;
  3. відкриття колеса заплановано приблизно на жовтень 2021 року;
  4. буде 30 кабінок по 15 чоловік (а у деяких кабінок буде прозора підлога)

Колесо огляду як прогресивний засіб для комфортних розваг всією сім'єю

Під час запланованого візиту на колесо огляду відвідувачі зможуть:

  1. оглянути головні визначні пам'ятки, культурні об'єкти і архітектурні пам'ятники з висоти пташиного польоту;
  2. відчути надзвичайний прилив адреналіну та інші неповторні враження;
  3. почути корисну інформацію про місто під час екскурсійних заходів.

Примітна особливість герметичних і містких кабінок полягає в обладнанні їх за допомогою прозорої підлоги. Вони відрізняються досконалим технологічним оснащенням, підвищеним рівнем комфортності та безпеки. Сприятливий мікроклімат всередині підтримується за рахунок кондиціонерних пристроїв. Налагоджений механізм обігріву стабільно працює за допомогою агрегатів опалення, вмонтованих в кабіні простір.

Кому ж варто вирушити на колесо огляду "Сонце Москви"?

Експерти радять відвідати колесо сімейним людям з дітьми, які бажають випробувати феєричні емоції, захоплюючі дух. Постійними відвідувачами будуть відрядження люди і мандрівники, які завжди звертають увагу на модернізацію системи розваг столиці.

Проект атракціону в повній мірі співвідноситься з найсуворішими вимогами, про що свідчить проходження ним технічної експертизи і ретельного тестування на відповідність регламентованим нормам. В ході розробки конструкцій пильну увагу було приділено зміни традиційного фронтальної ілюмінації напрямком світлового потоку всередину колеса, що дозволило мінімізувати незручності для мешканців прилеглих будівель.

Відвідування знаменитого "сонячного" колеса огляду - це справедливе рішення для тих людей, які бажають провести вільний дозвілля з користю і різноманіттям приголомшливих вражень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.