Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який матеріал краще для рушника

Рушники з мікрофібри:

o Особливі вказівки по догляду:

хоча доглядати за рушниками з мікроволокна нескладно, необхідний додатковий догляд, щоб вони працювали з максимальною віддачею. Рушники з мікрофібри слід прати тільки з використанням інших тканин з мікрофібри, щоб уникнути появи ворсу. Також необхідно уникати нагрівання при пранні і сушінні, що може призвести до розплавлення крихітних волокон, а також до пом'якшувач тканини, які можуть засмітити волокна і викликати накопичення, яке знижує ефективність тканини.

o Екологічні проблеми:

рушники з мікрофібри можуть заощадити певні ресурси, використовуючи менше паперових рушників і вимагаючи менше чистячих хімікатів. Однак, як побічний продукт нафти, мікрофібра не є біорозкладаної, і, оскільки вона руйнується, мікропластікі можуть сприяти руйнуванню водних організмів і місць проживання.

o Міцно впливає на чутливу шкіру:

крихітні волокна тканини з мікрофібри, які так добре захоплюють частинки пилу, також захоплюють суху шкіру і будь-які інші дефекти шкіри, що робить їх незручним вибором для людей з чутливою шкірою.

Бавовняні рушники

Бавовняна тканина існує вже сотні років, і бавовняні рушники були поширеним і популярним вибором для багатьох поколінь. Існує широкий вибір видів бавовни на вибір, причому єгипетська і турецька бавовна часто вважаються самими якісними. Придбати полотенца ви можете за посиланням. Бавовняна тканина відбувається з бавовняного рослини, яке також можна вирощувати органічно, що робить її ще більш екологічно чистою. Є багато переваг для бавовняних рушників, в тому числі:

o Доступність.

Хоча існують і більш розкішні краєвиди бавовни, здебільшого бавовна легко і доступно проводити. Навіть деякі з найдешевших ударів і раніше забезпечують хорошу якість рушників.

o Легко прати:

бавовняні рушники є одним з найпростіших постільних речей для прання. Просто мийте, сушіть і йдіть! Не потрібно турбуватися про спеціальні інструкціях по догляду або складних процедурах очищення.

o М'якість вищої якості:

для розкішного плюшевого відчуття на ваших банних рушниках бавовна є ідеальним вибором. Бавовняні рушники забезпечують максимальну м'якість. Не дивно, що бавовняні рушники преміум-класу і рушники люкс-класу з мікрокоттона є кращим вибором для готелів, а також салонів і спа-салонів, щоб дати клієнтам розкішне дотик, поки вони знаходяться в комфорті.

o Повітропроникні:

Як натуральне волокно, бавовну дуже повітропроникний, завдяки чому повітря легко проходить через нього. Це робить їх більш зручними в якості банного рушника і сприяє швидкій до сушіння.

o Натуральні і біорозкладані.

Бавовна збирають з рослин і перетворюють в тканину, що робить його більш екологічним, ніж синтетичні. Коли вони досягають кінця свого життя і викидаються, бавовняні рушники в кінцевому підсумку розкладаються. Бавовна також можна вирощувати органічно, що є кращим вибором і ще більше знижує його вплив на навколишнє середовище.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.