Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Актуальність проблеми алкоголізму

У центрі лікування алкоголізму ми не просто позбавляємо від алкогольної залежності, використовуючи перевірені і сучасні методи. Ми проводимо комплексну терапію, яка включає і постстаціонарном ведення хворого. Фахівці нашого центру працюють з родичами хворого, спостерігають за ним після виписку і в будь-який момент надають необхідну допомогу. Така підтримка допомагає хворому легше і швидше повернутися до нормального життя, забути про алкоголь назавжди.

На сьогоднішній день залишається актуальною проблема алкоголізму. Жіночий алкоголізм, запійні алкоголіки, підлітковий алкоголізм - все це пов'язано з відкритим продажем спиртних напоїв в будь-якому магазині. Справа в тому, що після першої дози спиртного людина відчуває розслаблення, алкоголь допомагає зняти стрес, відпочити і позбутися від напруги.

Діти, починаючи вже з раннього віку, бачать сімейні застілля дорослих, коли свята не обходяться без спиртного, і в майбутньому такі діти опиняються в групі ризику, тому що алкоголь асоціюється у них з чимось хорошим, веселим і нешкідливим.

З цього починається алкоголізм. Насправді, пристрасть до спиртного є хворобою, яка завдає незворотної удар по організму, призводить до порушень серцево - судинної системи, підвищує ризик розвитку захворювань алкоголіків: інсульт, цукровий діабет, панкреатит, гастрит і безліч інших небезпечних недуг.

Як змусити алкоголіка кинути пити

Якщо у вас більше немає сил боротися з алкоголізмом, а також ви неодноразово намагалися змусити алкоголіка кинути пити, але при цьому ваші вмовляння, скандали і сварки не подіяли - то необхідно якомога швидше звернутися за допомогою до фахівців з хімічної залежності. Більше про кодування від алкоголізму івано франківськ - за посиланням. Анонімне лікування від алкоголізму у Івано-Франківську пропонує приватний наркологічний центр у любий зручний час без вихідних. Телефонна екстренна гаряча лінія нарколога записує на амбулаторне лікування, кодування, підшивку, гіпноз від алкоголізму, а також приймає виклики на дім у Івано-Франківську та області. Виведення із запою крапельницею і кодування від алкоголю - найпопілярніші послуги на Прикарпатті.

Курс реабілітації при алкогольної залежності підбирається індивідуально, так як залежить від тривалості стажу вживання і стадії алкоголізму. Ми використовуємо ефективні психотерапевтичні методики лікування і реабілітації алкогольної залежності. Варто зазначити, що в нашому центрі не практикується примусове лікування алкоголізму. Якщо ви не можете кинути пити самостійно - скористайтеся послугою виїзду лікаря-нарколога на будинок.

Підшивка від алкоголю в Івано-Франківську

Після закінчення ефективного курсу реабілітації для алкоголіків в реабілітаційному центрі, фахівці рекомендують закріпити результати за допомогою підшивки від алкоголю. Дану процедуру проводить нарколог - психіатр в умовах стаціонару. Вона складається з підшкірного вшивання або внутрішньовенного введення препаратів Тетролонг, Налтрексон, Еспераль та інших алко - блокаторів, які усунуть психологічне бажання вживати алкоголь.

Цей спосіб формує стійку відразу до спиртних напоїв. Термін дії препарату підбирається індивідуально. Якщо ви хочете раз і назавжди покінчити зі згубною звичкою і повернутися до нормального життя без вживання спиртного, то наші фахівці готові в цьому допомогти. Ми гарантуємо повну анонімність! Своєчасно звернувшись за допомогою, ви зробите перший крок до здорового способу життя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.