Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Хто такий event-менеджер?

Сьогодні далеко не всім відомо про те, хто такий event-менеджер. Представники цієї професії відповідають за організацію свят, корпоративів та інших заходів. При цьому, вони завжди уважно стежать за тим як проходить захід, оскільки несуть за це пряму відповідальність.

Перед тим як братися за той чи інший проєкт, event-менеджер повинен скласти детальний план і сценарій, враховуючи при цьому ряд важливих факторів. Наприклад, в разі необхідності, йому потрібно підібрати відповідного фотографа, меню, музикантів, кухарів, аніматорів і т. д. Якщо ви хочете отримати дану професію, радимо перейти на сайт ges.team вже зараз.

Головне завдання event-менеджера - задовольнити всі бажання клієнта. До послуг менеджерів звертаються люди, яким необхідно провести презентації нового продукту, ділові зустрічі, весілля, вечірки, концерти, урочисті церемонії та інші подібні заходи.

Важливо відзначити, що коли івент-менеджер залучає музикантів, дизайнерів або техперсонал, він повинен самостійно стежити за якістю виконуваної ними роботи. Також в його обов'язки входить підписання договорів з готелями, ресторанами та різними компаніями, послугами яких він буде користуватися.

Щоб захід пройшов на максимально високому рівні, event-менеджер зобов'язаний глибоко проаналізувати бажання клієнта і зрозуміти з якою аудиторією йому доведеться працювати. Таким чином, він повинен володіти креативністю та творчим підходом до кожного окремого проєкту.

При виникненні форс-мажорної ситуації event-менеджер повинен в найкоротші терміни знайти спосіб вирішення конфлікту, щоб не зіпсувати атмосферу заходу. Очевидно, що подібна робота не підійде тим людям, які не мають організаторської жилки, «залізних» нервів, твердого характеру, впевненості у власних силах і т. д.

Хоча зовні може здаватися, що дана професія носить розважальний характер, насправді все йде з точністю до навпаки. Якщо свято виявиться невдалим, у всьому будуть звинувачувати саме event-менеджера.

До мінусів цієї спеціальності можна віднести схильність до стресів, не внормований графік роботи і ймовірність зіткнутися з людьми з протилежною думкою. Таким чином, івент-менеджмент являє собою захоплюючу, але одночасно з цим складну роботу. Проте, сьогодні ця сфера діяльності користується попитом і добре оплачується.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.