Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що значить закодуватися від алкоголізму

Кодування - це різновид заборонної терапії, яка користується великою популярністю для лікування алкоголізму. Перед тим, як зважитися на кодування, необхідно знати про наслідки даної процедури і ознайомитися з переліком протипоказань.

Медикаментозне кодування від алкоголізму - це процедура, що передбачає введення в організм антагоністів етилового спирту.

Найчастіше використовуються препарати на основі дисульфіраму, що блокують ферменти, що відповідають за переробку етилового спирту. В результаті цього після вживання алкоголю людина відчуває симптоми важкого отруєння: нудоту, блювоту, головний біль, запаморочення і т.д.

Дана процедура надає терапевтичний вплив на людину, яка страждає на алкоголізм: формуються негативні асоціації зі спиртним, незабаром відзначається вимушена відмова. Важливо розуміти, що для досягнення такого результату слід дотримуватися всіх аспектів лікування алкоголізму: підходити до терапії комплексно і професійно.

Коли кодування від алкоголізму - найкращий вибір?

Виділяють наступні плюси даного методу терапії алкоголізму, який пропонує Центр лазерного кодирования ЛУЧ:

  1. Оперативність. Блокування алкогольної залежності може здійснитися лише за один день: немає необхідності в тривалій госпіталізації, взяття лікарняного і т.д. Незважаючи на це, заборонна терапія повинна здійснюватися тільки разом з повноцінним лікуванням алкозалежності;
  2. Ефективність кодування. В результаті кодування вживання алкоголю стає неможливим, а відмова - вимушеним;
  3. Актуальність при амбулаторної терапії залежності. Заборонна терапія підтримує відмову від алкоголю при відсутності соціальної ізоляції;
  4. Доступність. Дана процедура доступна для залежних з будь-яким рівнем фінансового доставка.

Перед проведенням заборонної терапії необхідно зважити всі "за" і "проти" спільно з наркологом. Після вивчення анамнезу професіонал висуне рішення з приводу актуального методу кодування.

Протипоказання до кодування від алкоголізму

Перед проведенням заборонної терапії необхідно ознайомитися з індивідуальними протипоказаннями, спрямованими на мінімізацію побічних ефектів від процедури.

Як впливає кодування від алкоголю на організм

Пацієнти з алкогольною залежністю повинні знати, чи небезпечна кодування від алкоголю. Дана процедура не приносить ніякої шкоди при утриманні від вживання спиртного. Вимушене утримання від спиртного є хорошим базисом для опрацювання психічних причин залежності. Завдяки комплексного опрацювання алкоголізму людина повертається до нормального, тверезого життя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.