Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА: ПЕРЕВАГИ, ВИДИ, МОЖЛИВОСТІ

Щоб не здавати свої позиції на ринку і не втрачати інтерес покупців, кожен бренд максимально нагадує свою продукцію. Найстаріший і найефективніший спосіб впливу на велику кількість людей виготовлення і узгодження зовнішньої реклами в світі. Це відмінний канал для надання інформації з низькою вибірковістю і незначним впливом для всіх типів споживачів, забезпечуючи максимальне охоплення аудиторії.

Текст або малюнок, розміщений на стаціонарній або тимчасової конструкції, фасаді будівлі, мета якого прорекламувати який-небудь товар або послугу, все це зовнішня реклама. Як правило, розміщення зовнішньої реклами виконується з таким розрахунком, щоб її помітило як більше людей. Відповідно, найчастіше наружная реклама знаходиться в місцях користуються максимальною популярністю - на або поруч із зупинками громадського транспорту, парковками, офісними або торгово-розважальними центрами, над проїжджою частиною і так далі.

Зовнішня реклама не вимагає довгого знайомства: з нею знайомі абсолютно всі, виготовлення світлових букв для зовнішньої реклами. Куди б ви не вирішили піти, ви її знайдете. Вона всюди, іноді навіть там, де її не хочеш бачити. Зовнішня реклама змінила наш світ до невпізнання і глибоко вкоренилася в ньому, без неї не може обійтися жоден сучасний місто.

Маркетологи помітили кілька конкурентних переваг зовнішньої реклами завдяки її затребуваності:

  1. Велика аудиторія. Зовнішня реклама, розміщена в кількох районах міста, охоплює близько 98% населення, що викликає інтерес навіть у нецільових покупців.
  2. Частота і тривалість «показів». Людина проходить / проїжджає повз рекламний щит не менше двох разів на день і працює з плакатами, рекламними щитами і т. Д. Не менш одного місяця. Він може забезпечити пам'ять навіть на підсвідомому рівні.
  3. Можливість творчого самовираження (оптичні ефекти, об'ємні комбінації).
  4. Не очевидно. Якщо телевізійна реклама часто викликає ажіотаж, значить, люди більш лояльні до зовнішньої реклами, тому що ви не можете її побачити, якщо не хочете її дивитися.
  5. Низька ціна. У порівнянні з розміщенням на ТБ, вартість зовнішньої реклами для контакту з потенційними клієнтами нижче.
  6. Текучість. На відкритому повітрі можна розмістити де завгодно: на дахах або стінах, на телефонних стовпах, тротуарах, автобусних зупинках та інших місцях з інтенсивним рухом.

Зіставте з іншими методами проведення рекламної кампанії. Зовнішня реклама - ефективне доповнення до реклами на телебаченні, радіо, в журналах і газетах.

Підсвідомо зовнішня реклама дає людям відчуття стабільності, тому що їх бачать в одному і тому ж місці кожен день.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.