Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги вишитого одягу

Для кого це буде цікаво

Вишивкою на футболках цікавляться багато. Найчастіше це:

компанії, які створюють корпоративний стиль для своїх співробітників (медичні заклади, кафе і ресторани, салони краси, спортклуби та інші заклади, які хочуть створювати фірмовий стиль і підвищувати лояльність клієнтів), замовляють в основному машинну вишивку;
люди, які люблять оригінальні речі, можуть замовляти як машинну вишивку, так і більш ексклюзивну - ручну;
вишивальниці, які не уявляють свого життя без речей ручної роботи.

Величезна кількість вишивок

Кожен, хто робить вишивку на виробі знає, що це зробить його одяг ексклюзивною. Візерунок може бути як жіночий, так і чоловічий. Замовити сімейні парні вишиванки схеми ви можете, перейшовши за посиланням.

Що можна вишити нитками

Вибір того, що що можна вишити на одязі практично безмежний. Це можуть бути як назви брендів, компанії, вишивки будь-яких написи на одязі, квіткові або тваринні орнаменти, написи і будь-які інші зображення, на які вистачить фантазії.

Зверніть увагу! Вишивка на футболці - це прекрасна можливість самовиразитися, прорекламувати свою компанію (дуже багато людей звертають увагу на написи на одязі) або створити свій стиль.

Одяг з вишивкою може стати відмінним подарунком для рідних і близьких. Її можна нанести на абсолютно будь-яку частину одягу - спереду, на спинці, на рукавах, на комірі. Особливою популярністю користується саме вишивка на футболці або на майці. Вона пожвавить образ і зробить його яскравішим.

Найчастіше гладдю вишивають рослинні і квіткові орнаменти. Так само дуже красиво і незвично виглядають написи. Можна експериментувати додаючи в вишивку нитки різних кольорів, створюючи плавні переходи. Красиво виглядає робота з додаванням декоративних елементів (наприклад паєтки, бісер або намистини). Стильно виглядають написи під коміром або асиметричні візерунки, наприклад на одному рукаві.

Вишивка хрестиком

Вишивка хрестиком вважається класикою. Дуже часто хрестом роблять машинну вишивку. Вона виходить на порядок міцніше, ніж ручна робота, набагато рівніше і стійкіше до механічних пошкоджень (в тому числі частим прання). Зараз є дуже багато компаній, які цим займаються. У них зазвичай є великий вибір схем, з яких не складе труднощів вибрати щось унікальне.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.