Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЗАМОВИТИ БУКЕТ ПРАВИЛЬНО: ТОП-5 ПОМИЛОК, ЯКІ ЗАВАЖАЮТЬ КУПИТИ ІДЕАЛЬНІ КВІТИ

Дарувати квіти приємно. Майже так само, як отримувати в подарунок гарні букети. Але будь-яку радість можна зіпсувати, якщо не врахувати кілька важливих нюансів. Давайте обміркуємо, як уникнути поширених помилок, замовити квіти правильно і порадувати близьку людину.

ЛИЦАР ІНКОГНІТО

Скромність прикрашає, але не всіх і не завжди. Анонімний шанувальник, який замовив доставку в офіс - це шеф, раптом згадав про професійне свято, колишній чоловік, вчорашній знайомий з спортбара або якась помилка? Непідписаний букет, незважаючи на красу, безхазяйний і незрозумілий - це не сюрприз, а незручність, якої хотілося б уникнути.

А доброзичливий колектив підглядає і мучиться: від кого квіточки, від завгоспа Василя Петровича або Бреда Пітта? Не треба так. Виховані люди супроводжують квіти запискою, листівкою або смачним тортиком.

Я ПОДАРУЮ ТОБІ ЗІРКУ ...

Закоханий чоловік щедрий і схильний до максималізму. Він упевнений, що багато квітів якнайкраще продемонструє силу його почуттів. Страшний сон будь-якої дівчини - величезний букет, який захоплений шанувальник тягне, крекчучи від зусиль, на побачення. Подарувати щось подарував (ось молодець), а нещасної доводиться все побачення носити це на собі, ніжно посміхаючись і перебираючи шпильками.

Звичайно, улюбленої обов'язково потрібно подарувати зірку і до неї - букет з 101 троянди! Але флористи професіонали нагадують, що зірки, як і 101 троянда, важкі. Тому на побачення розумніше замовити компактний букетик на флористичної губки.

Я У МАМИ ДИЗАЙНЕР

У квіткових композицій свої закони, якими досконало володіють спеціально навчені люди - флористи. Колірна палітра, поверхи, розміри, кут нахилу і правила поєднань - абсолютно все потрібно врахувати, щоб букет вийшов гармонійним і ефектним. Флорист становить букет таким чином, щоб квіти не заважали один одному і залишалися свіжими довгий час.

Флорист - серйозна професія, знадобляться роки, щоб освоїти основи. Навіть якщо ви впевнені у власному тонкий смак, знадобляться спеціальні знання. Наприклад, потрібно пам'ятати, що троянди вкрай незлагідні, конвалії отруюють практично будь-якого сусіда, а ялівець допоможе букету зберегти свіжість на два-три дні довше.

ГОЛОВНЕ - УВАГА

Привет, дорогая, тримай кульбабу - теж варіант, але якийсь сумний. Часи, коли дівчина раділа пучку кропу і віника бузку, канули в лету. Букет повинен вражати і ефектно виглядати на сторінці інстаграм: ми живемо в часи інтернету, і квіти знаходять друге життя онлайн. Економити на квітах можна, але не потрібно дивуватися, коли на сторінці улюбленої з'являться букети від інших чоловіків.

Сучасні Казанови не рвуться троянди на клумбах, вони замовляють їх в спеціальних сервісах. Кущові, піоновідние, чайні - наш асортимент величезний, а флористи складуть витончений букет з побажань клієнта.

ОЙ І УПС

Букет повинен викликати посмішку, а не сльози, кашель і нежить, але на квіти буває алергія, причому досить часто. Щоб не потрапити в халепу, потрібно або акуратно вивідати у адресата дані його медкарти, або з самого початку дарувати безпечний букет, складений з умовно гіпоалергенних квітів (підійдуть троянди, орхідеї, альстромерії).

Алергія - це серйозно, тому обов'язково проконсультуйтеся перед покупкою, наші менеджери завжди підкажуть найкращий варіант і звернуть увагу на рослини, які точно під забороною (злаки, папороті, сімейство айстрових).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.