Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Новий рік у дворі: як епічно прикрасити двір своїми руками!

Новорічна ілюмінація

Перше, що спадає на думку, - це гірлянди. Зараз можна купити підсвічування будь-якої довжини, у вигляді нитки з підвісками або мережі, яку можна протягнути уздовж всього фасаду або повісити в отвір відкритої веранди.

Мережа з дрібними лампочками досить накинути на дерево, чагарник біля ганку або на огорожу - і новорічна ілюмінація готова.

Прикрашаємо фасад

Швидко перетворити звичайний фасад будинку в святковий можна за допомогою гірлянд. Їх можна розвішувати по периметру фасаду, прикрашати ними вікна, двері, колони, огорожі веранди.

Якщо немає можливості закріпити підсвічування на фасаді, можна вплести її в великі різдвяні вінки.

При оформленні двору до Нового року гірляндами потрібно враховувати їх експлуатаційні властивості.

Вироби повинні бути призначені для використання на відкритому повітрі, мати захист від вологи, бути міцними і морозостійкими.

Традиційний червоний колір і яскраві вогники на фасаді створюють новорічний настрій навіть в країнах з теплим кліматом.

Гірлянди роблять у вигляді стрічки, бахроми, сітки, завіси. Провід бувають різних кольорів. Спектр світіння може бути холодним білим, теплим жовтим, кольоровим.

Гірлянди можуть просто світити або блимати з різною інтенсивністю, поступово збільшувати або зменшувати яскравість світла, перемикатися з однотонного на кольоровий режим світіння.

Окремо варто відзначити підсвічування у вигляді сніжинок і зірок. Це великі декоративні елементи з вбудованим діодним підсвічуванням, які закріплюються на фасаді.

Сніжинки - один із символів Нового року

Прикрашаючи підсвічуванням фасад, можна використовувати існуючі декоративні елементи. Наприклад, кашпо для квітів. Досить помістити в нього ялинові гілки і протягнути нитку блискучих лампочок.

Запорошені снігом ялинові гілки, підсвічені теплими вогниками, будуть виглядати чарівно і оригінально

Оформляємо паркан

Огорожа навколо будинку формує вигляд всієї ділянки. Пам'ятати про це слід і напередодні Нового року.

Лампочки повинні мати міцний корпус, що не пропускає вологу. Незалежно від матеріалу огорожу заграє новими фарбами, якщо на нього просто накинути гірлянду-мережу.

На тлі такого огородження можна зробити пару вдалих Новорічних фото. Можна зробити гірлянду з штучних або натуральних ялинових гілок. Доведеться повозитися, але результат всім сподобається.

Така прикраса буде нарядно виглядати ввечері і вдень. Для цього знадобиться додати яскраві банти. Ялинові гілки можна замінити густою зеленою мішурою, але ефект натуральності пропаде

Якщо повісити кольорові лампочки або фігурні гірлянди, оформлення огорожі буде ще красивіше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.