Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд вуличних гірлянд з насадками

Традиція прикрашати вулиці гірляндами до свят з'явилася понад століття тому. Вперше цей вид освітлення з'явився в Америці на новорічній ялинці перед Білим домом. Зараз ми вже не уявляємо вечірні вулиці без різнобарвною ілюмінації: у вітринах магазинів, на деревах і ліхтарних стовпах, в парках і скверах. Наше місто світиться безліччю різнобарвних вогнів не тільки перед святами. Світлодіодні гірлянди стали атрибутом нашого повсякденного життя: архітектурна підсвітка, рекламні щити і банери, вхідні групи ресторанів і розважальних закладів, ландшафтна підсвітка.

Багато хто використовує світлодіодні гірлянди для прикраси свого будинку не тільки всередині, а й зовні. Вони дарують гарний настрій, створюють атмосферу свята. Таку послугу, як ілюмінація котеджу замовити можна за посиланням.

Гірлянди зі світлодіодами мають ряд переваг, що робить їх особливо популярними:

  1. Економічність. Споживання енергії - низький;
  2. ступінь захисту по класу IP44 - IP65, що означає захист від пилу, вологи, стійкість до перепадів температури і атмосферних опадів;
  3. стійкість до механічних пошкоджень. Ізоляція дроту ПВХ, силікон або каучук. Найбільш практична ізоляція з силікону або каучуку. Ізоляція з ПВХ при низьких температурах (-20 градусів) може лопнути;
  4. пожежобезпечні. Світлодіоди не нагріваються і не випромінюють тепло;
  5. не вимагають регулярного обслуговування;
  6. зберігає свою працездатність в разі перегоряння одного світлодіода (паралельне з'єднання);
  7. різноманіття кольорів;
  8. простота монтажу;
  9. довговічність (термін служби до 10 років).

Вуличні гірлянди можуть працювати в різних режимах світіння. Для цього вони забезпечені спеціальним пристроєм - контролером. Найпоширеніші режими - це:

  1. фіксинг. Гірлянда світиться постійним статичним світлом, без будь-яких ефектів;
  2. чейзінг. Світлодіоди поступово розпалюються і повільно згасають. Створюється ефект світлового переливу;
  3. мерехтіння. Це режим, при якому гасне і спалахує кожен 5пятий або сьомий світлодіод;
  4. хамелеон. Змінюються кольори лампочок;
  5. мультічейзінг. Цей режим поєднує в собі відразу кілька режимів, які змінюють один одного.

Гірлянди з проводом чорного або зеленого кольору використовують для прикрашання новорічних ялинок, дерев. Для прикраси фасадів і інших об'єктів використовують гірлянди з прозорим проводом. Довжина гірлянди і кількість світлодіодів, розташованих на ній може бути різним. Прикраса виглядає тим ефектніше, ніж більше лампочок.

Світлодіодні гірлянди з насадками

На деякі види гірлянд можна встановлювати на світлодіоди фігурні насадки. Замість світяться вогників можна побачити все, що завгодно:

  1. кульки;
  2. зірочки;
  3. сніжинки;
  4. дзвіночки;
  5. кристали;
  6. квіти;
  7. виноград;
  8. сердечка;
  9. ялинки;
  10. гриби;
  11. свічки;
  12. метелики;
  13. бурульки і багато інших форм.

Виглядає дуже ефектно, адже кожна фігурка підсвічується зсередини.

Популярний вид гірлянди з насадками - це світлодіодна нитку. Являє собою довгий шнур (10-12 метрів). За все його довжині через однакові проміжки розташовуються світлодіоди з насадками. Їх використовують для прикраси віконних і дверних прорізів, вітрин, колон, зовнішніх елементів заміських будинків і прибудинкових територій, різноманітних композицій.

Гірлянда з насадками у вигляді натуральних елементів (шишки, сніжинки, бурульки, крижані кубики) ефектно виглядають на новорічній святковій ялинці.

До різновидів фігурних гірлянд з насадками можна віднести гірлянди завісу (світлова штора), бахрома. Вони також можуть бути прикрашені, зірочками, сніжинками, сердечками, дзвіночками та іншими фігурками.

Насадки на світлодіоди виготовляються з міцного пластику.

Універсальні світлодіодні гірлянди з насадками різної форми виглядають оригінально і привабливо. Вони стануть гарною прикрасою дитячого свята, зони для фотосесії. Вони перетворять будь-яку обстановку казковим чином, зробивши її неповторною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.