Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кращі сімейні автомобілі для покупки в 2021 році

Це кращі сімейні хетчбеки, які ви можете купити в 2021 році, включаючи абсолютно новий Volkswagen Golf і практичну Skoda Octavia.

Сімейні хетчбеки ведуть боротьбу за виживання. Колись вони були стандартним вибором для сімей, які шукають практичний, просторий, економічний і стильний автомобіль, але зараз багато хто воліє високопольні кросовери і позашляховики. Однак це не означає, що сімейний хетчбек доживає свого віку.

Навпаки, покупці ще ніколи не отримували такого переваги. Купивши новий сімейний хетчбек в 2021 році на сайті https://usamotors.dp.ua/, ви отримаєте новітні технології безпеки і підключення, надзвичайно низькі експлуатаційні витрати і автомобіль, який приємніше в управлінні, ніж кросовер.

Ми склали список кращих сімейних хетчбеків, які можна буде купити в 2021 році, причому наші варіанти представлені в алфавітному порядку.

BMW 1 Series

Хоча прихильники BMW будуть журитися з приводу переходу від заднього приводу до переднього і повного приводу, нова 1 Series, мабуть, найкраще відповідає вимогам трьох генерацій. Вона більш практична, ніж раніше, з великим простором для пасажирів на задньому сидінні і великим багажником. Проте, багато конкурентів більш просторі ззаду.

Загальна якість досить хороше, щоб конкурувати з більш дорогими BMW 3 серії, а бензинові і дизельні двигуни пропонують приголомшливе поєднання динаміки і економічності. Рівень стандартного устаткування чудовий, а модель початкового рівня SE включає 16-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари, світлодіодні задні ліхтарі, автоматичний кондиціонер, запуск без ключа, круїз-контроль, супутникову навігацію з інформацією про дорожню обстановку в реальному часі і Apple CarPlay протягом одного року.

Ми заявляємо: "BMW 1 серії третього покоління являє собою радикальний відхід від старих моделей. Салон трохи похмурий, але є вражаючий набір обладнання, особливо на вищих рівнях обробки. Шкода тільки, що ззаду місця так мало".

Ford Focus

У перенасиченому сегменті Ford Focus є, мабуть, найкращим універсалом. Він, безумовно, кращий в управлінні, зберігаючи свою позицію динамічного еталона і ідеального автомобіля для захоплених водіїв. 1,0-літровий двигун EcoBoost - швидкий і економічний, а 1,5-літровий дизельний двигун доступний для водіїв службових автомобілів і всіх, хто проводить більшу частину часу на автостраді.

Багата комплектація Vignale оснащена таким устаткуванням і розкішшю, які асоціюються з автомобілем із позначкою преміум-класу, але моделі середнього класу Titanium мають більше сенсу. Моделі Active оснащені посиленою підвіскою для поліпшення прохідності, а спортивний ST доступний з бензиновим або дизельним двигуном.

Ми заявляємо: "Ford Focus - відмінний універсал і вибір водія, але він не може зрівнятися з Volkswagen Golf в плані загальної якості та досвіду володіння".

Honda Civic

Honda Civic - це сміливий погляд на сучасний сімейний хетчбек, з екстравагантним дизайном, низькою посадкою і парою відмінних бензинових двигунів. Той факт, що ви сидите низько в автомобілі, ставить Civic в протиріччя з великою кількістю кросоверів в продажу в 2021 році, але це означає, що Honda управляється краще, ніж більшість конкурентів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.