Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги квесту «Форт Боярд»

Ходять чутки, що підземелля стародавньої фортеці «Форт Боярд» повне багатьох нерозгаданих загадок. Найголовніше, що всередині заховані скарби, які до сьогоднішнього дня нікому не вдалося знайти. «Форт Боярд» - незвичайне місце. Щоб виграти заповітний приз, ви повинні пройти ряд важких випробувань, щоб перевірити свої сили, витривалість і командний дух. Це не ті загадки, які ви хочете розгадувати, тут дійсно потрібно покладатися на своє тіло!

Спочатку гравець отримає ключ, щоб звільнити скарбницю із замку. Тут ви повинні розгадувати загадки, проводити ключі через заплутані лабіринти і т. д.

У другій частині ви почнете шукати підказки, які допоможуть вам вгадати ключові слова. З роками безмовний майстер в чорній мантії-масці був надзвичайно хитрим і втратив свої емоції. Тільки самі амбітні гравці зможуть перемогти майстра і отримати підказки для отримання ключових слів... Величезна клітка відкриється, і скарб потрапить у ваші руки!

Варто зазначити, що Форт Боярд квест - цевесела і цікава гра, в якій юним і дорослим шукачам пригод належить пройти безліч випробувань на спритність, силу, влучність, відвагу, мудрість, ерудицію та увагу, щоб стати володарями скарбу. Команда гравців квесту «Форт Боярд» повинна розгадати загадки, запропонованої літніми людьми. Тільки правильні відповіді допоможуть друзям отримати заповітний ключ від скрині зі скарбами. Тільки сама дружна команда зможе отримати скарб!

Квест «Форт Боярд» включає в себе мобільні конкурси, загадки і головоломки для логічного мислення, і його можна проводити в приміщенні й на вулиці в будь-який час року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.