Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гліб Загорій - що ми знаємо про народного депутата України VIII скликання

Політика не стоїть на місці. І кожен день ми чуємо нові імена і їх перспективу, дізнаємося про їх діяльність. Одним з таких людей є Гліб Загорій - народний депутат України VIII скликання.

Трохи про особу Гліба Загорія

Глеб Загорий є українським політиком, бізнесменом, доктором в такій науці як у фармацевтичній, є генеральним директором компанії «Дарниця». Його життя і біографія складається з зльотів, які виходило досягати за допомогою свого працьовитості та цілеспрямованості.

Яка освіта у Гліба Загорія?

Освіта Гліба Загорія становить кілька вищих освіт і цілий ряд вчених ступенів. Свої перші кроки у дорослому житті Гліб почав в Київському державному економічному університеті, що і дозволило йому займатися власним бізнесом. З університету Гліб вийшов з дипломом магістра факультету «Міжнародна економіка».

На четвертому курсі навчання Гліб вирішується зацікавитися фармацевтика і подає документи в фармацевтичну академію, яка знаходиться в Харкові. Після цього Гліб отримує диплом магістра і захищає кандидатську в області фармацевтики. Але на цьому шлях освіти Гліба Загорія не закінчується і він продовжує займатися в аспірантурі, після чого стає доцентом в університеті і після чого отримує доктора. Освіта Гліба багато в чому і зіграло у виборі життєвого шляху, поєднання бізнесу та фармацевтики.

Про діяльність Гліба Загорія

Кар'єра Гліба Загорія починалася з ролі керівника з різних питань маркетингу та логістичним досліджень у фармацевтичній компанії «Дарниця». Після чого, кар'єрний ріст не змусив себе чекати і Глібу дали посаду координатора компанії, з політичних і стратегічних питань компанії. Ще через деякий час, кар'єра в «Дарниці» дійшла піку і Гліб вийшов на посаду директора компанії.

Меценатство Гліба Загорія

Крім успішної кар'єри, Гліб Загорій активно займається благодійністю. Гліб може брати участь одночасно в двох і трьох благодійних проектах. У Гліба активна життєва позиція, з творчою спрямованістю і поглядом на життя. Гліб Загорій приділяє велику кількості уваги благодійних проектів в сферах мистецтва, кіно, фотомистецтва. Гліб займається розробкою певної програми для творчих обдарованих студентів, нарахована стипендія допоможе досягти студентам висот в своїх творчих починаннях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.