Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Біографія і інтереси Гліба Загорія

Чи може людина бути одночасно політиком, народним депутатом, при цьому бути спортсменом, мати майстри спорту і займатися меценатством? Як би дивно не було, але всі ці якості всі ці чинники переплелися в одному українському підприємця, Гліба Загорій, про який і піде мова в цій статті.

Глеб Загорий входить в число 100 найбагатших українців 2020 року, є кінцевим бенефіціарним власником 18 компаній, в тому числі, ЗАТ Фармацевтична фірма «Дарниця», яка займається стратегічними напрямами, які включають в себе розвиток кардіології, неврології та рішення проблем болю, а також ВАТ «Науково-виробничий центр« Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод »та інших підприємств.

Однак цих всіх регалій він досяг власним шляхом. Починається його шлях ще зі шкільної лави. Ще тоді він зарекомендував себе справжнім трудівником. Він закінчив школу із золотою медаллю і вступив до Київського державного економічного університету. Але цим він не обмежився і в 2000 році закінчив Національну фармацевтичну академію України, а в 2004 випустився з аспірантури за спеціальністю «Технологія ліків та організація фармацевтичної справи».

У своїй біографії він почав побудови кар'єри з самих низів, тому спочатку міг похвалитися наявністю декількох вищих освіт. Маючи в своєму володінні 90 патентів у фармацевтиці, торговими марками і авторськими правами, він з 2006 року є доцентом Київського національного університету технології та дизайну, кафедри промислової фармації, а з 2012 року - доцентом кафедри організації та економіки фармації Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Шупика.

Це були це перші кроки до побудови його кар'єрних сходів. Слід обов'язково коротко згадати професійний шлях Загорій, який включає в себе: спочатку посаду керівника департаменту з маркетингових та логістичних досліджень в компанії «Фармацевтична фірма« Дарниця »; далі через кілька років керівництво призначило Загорія молодшого координатором з політичних і стратегічних питань.

З кожним новому етапом він все більше знаходив впливу в кампанії, як в очах самого начальства, так і в очах його колег. Пропрацювавши кілька років на вищезгаданій посаді, Гліб Загорій стає генеральним директором компанії «Дарниця», займаючи цю посаду по сьогоднішній день включно. Однак не варто вважати, що Гліб склав на вівтар щастя своєї фірми все своє життя.

Він, як багатогранна людина, має ціле море захоплень. По-перше, це захоплення бразильським бойовим мистецтвом джиу-джитсу, за яким він повноправно отримав майстра спорту. По-друге, Загорій молодший Разом з батьком Володимиром в 2015 році заснували благодійний Фонд сім'ї Загорій, який займається підтримкою проектів, пов'язаних з культурою, мистецтвом і здоров'ям.

Також вся його сім'я, на чолі з Глібом займаються меценатством - активно підтримують театр і беруть участь в створенні першого повнометражного українського фільму «Чорний ворон».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.