Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Опис пульта LG Magic Remote

Пульти дистанційного керування значно спрощують нам життя. Зараз жоден телевізор не обходиться без цього аксесуара. Південнокорейська компанія LG випустила багатофункціональний пульт Magic Remote, за допомогою якого можна дистанційно керувати функціями Смарт телевізорів. Стандартні пульти таким функціоналом не оснащені.

Особливості пульта

Пульт до телевізора LG Magic Remote є зручним аксесуаром, за допомогою якого не тільки перемикаються канали, налаштовується гучність і змінюються налаштування, але і відбувається управління телевізором за типом комп'ютерної миші. Можливості пульта наступні:

  1. У нього є гіроскоп, завдяки чому пультом можна рухати курсор по екрану телевізора. По суті він є електронної указкою. Можна звичайно підключити до телевізора звичайну мишу, але використовувати її на поверхні дивана не дуже зручно.
  2. Телевізору можна віддавати накази голосом. Це дозволяє з легкістю шукати потрібну інформацію в мережі, що відмінно економить час.
  3. Аксесуар має функціональність звичайного пульта дистанційного керування.

Компанія LG спеціально придумала такий пульт, щоб можна було керувати Смарт-телевізором.

Які існують моделі

Першим з'явився пульт AN-MR300. Це був зручний пульт, однак багато хто скаржився, що його гіроскоп має низьку чутливість, внаслідок чого управляти курсором було незручно. Пізніше виробник випустив модель AN-MR400, яка відрізнялася надійністю і мала більшу чутливість.

Зараз компанія LG випускає наступні моделі пультів Magic Remote:

  1.  AN-MR650;
  2.  AN-MR600;
  3.  AN-MR500.

Вони відрізняються моделями підтримуваних телевізорів. Ті пульти, які були випущені першими (500 і 600) можуть використовуватися для управління телевізорами 2012 і 2013 років. Вони мають трохи інший дизайн. Більш нові пульти оснащені додатковими кнопками. Також у старіших моделей Bluetooth застарілої версії, що значно підвищує енергоспоживання під час відправки сигналу на телевізор.

Як підключити?

Пультом неможливо буде користуватися, якщо він не підключений до телевізора. Робиться це просто. У пристрій вставляються стандартні батарейки (пальчикові), які повинні йти в комплекті. Після цього включається телевізор, пульт направляється на екран, натискається коліщатко. Після цього пульт повинен підключитися до телевізора. Якщо не виходить, потрібно вимкнути і включити телевізор і спробувати ще раз.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.