Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що подарувати на річницю весілля 1 рік?

Всього рік тому відбувся обмін обручками, веселе застілля і вимовлені довгоочікувані слова подружніх клятв. Невже на цьому все? Ми впевнені: все тільки починається!

Щоб перша річниця весілля була такою ж яскравою і запам'яталася на все життя, як день укладення шлюбу, варто лише вибрати потрібний сертифікат і швидше відправитися на довгоочікуваний відпочинок.

Сертифікат на фотосесію

Досвідчений фотограф знає: найкраща деревянная свадьба і фотосесія це та, на якій відображені справжні емоції.

Фахівець допоможе парі розслабитися перед камерою, підбере пози та розсмішить. Ще до фотосесії подружжя підберуть вподобану студію або іншу локацію і обгорять всі деталі свого образу з фотографом.

Уже протягом декількох днів будуть готові фото, які стануть найкращим подарунком для батьків або прикрасять дім молодого подружжя.

Політ на повітряній кулі

Поцілунок на висоті 1000 метрів над землею і найтепліші слова любові - що може бути романтичніше?

Пара побачить весь процес підготовки до польоту - установка кошика і пальника, нагрівання повітря в кулі. Мало хто знає, наскільки величезна повітряна куля! Закохані зможуть побачити її зблизька і зробити прекрасні кадри.

30 хвилин або годину залежно від сертифіката пара буде насолоджуватися краєвидами на безкраї ліси та поля. Потім куля акуратно і безпечно доставить гостей на землю. Любителі відео зрадіють можливості придбати відео зйомку з камери GoPro, а для бажаючих створити святкову атмосферу можна додатково замовити фуршет. Тож что подарить на деревянную свадьбу?

Побачення в пентхаусі

Величезні вікна висотою у два поверхи, світло з яких заливає вітальню з джакузі, диванами і кухнею. Складно придумати більш красиве і пафосне побачення посеред робочого тижня.

Пентхаус під дахом з видами на нічне місто чекає гостей. Залишається прикрасити його квітами, замовити улюблену їжу і привести вино - спекотна ніч любові забезпечена.

Необов'язково бути у відпустці, щоб вирватися з роботи і відпочити. Кожна пара мріє про таку зміну обстановки без відриву від звичайного життя.

SPA-побачення

Запорука щасливих стосунків - це відпочинок і умиротворення в душі кожного. Маленький затишний SPA-салон дозволить втекти від побутових обов'язків і знову відчути себе як в перші дні відносин.

Побачення за містом в будинку на воді

Коли все набридло, потрібно терміново міняти місто на затишний ліс і природу.

Можна привезти м'ясо або рибу і приготувати їх на вугільному грилі.

Після весілля справжня любов тільки починається. Не варто відмовлятися від романтики і маленьких подорожей, адже саме такі спільні спогади зміцнюють сім'ю і шлюб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.