Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Надійні та дешеві авто: підбірка популярних бюджетних малолітражок зі США

Вибираючи надійного чотириколісного помічника з ринку США, багато хто з нас керується принципом “помірна ціна/надійна робота/низький розхід” й це цілком реально. Автоексперти, котрі професійно роблять автопідбір в Києві, склали підбірку бюджетних й надійних б/у автомобілів з Америки, котрі ідеально підійдуть для столичного трафіку. Усі описані в підбірці авто вписуються в бюджет до 6000 доларів.

Chevrolet Spark 1.4

Спритний та компактний міський автомобіль 2013-2016 років випуску з об’ємом мотору 1.4 л. Це типове авто для міського трафіку, яке поєднує в собі комфорт, безпеку, та доступну ціну в обслуговуванні, а також низькі витрати на паливо. На базі цього малюка збираються популярні в Україні автомобілі марки Ravon, модель R2. Відрізняються вони об’ємом мотору та комплектаціями.

Ford Fiesta 1.0

Економне авто В-класу 2013-2016 років випуску, одна з найбільш популярних моделей на американському ринку. Автоексперти рекомендують дане авто для купівлі через низку позитивних якостей:

  1. комфорт на рівні автомобіля C-класу;
  2. непримхливість в експлуатації;
  3. економна витрата пального;
  4. хороша динаміка на дорозі;
  5. варіант кузову автомобіля “седан”.

Всупереч компактним розмірам, автомобіль Fiesta належить до категорії містких сімейних автомобілів.

Mitsubishi Mirage 1.2

Доступний хетчбек Mirage 2014-2017 років випуску поєднує в собі низьку ціну, економність та компактні розміри. Модель універсальна як для сімейної поїздки за місто, так й для насиченого міського трафіку. Трьох-циліндровий мотор об’ємом 1.2 л видає до 78 к.с. потужності, в стандартну комплектацію входить сім подушок безпеки Airbag, антиблокувальна система, системи контролю тиску в шинах, функція розподілу гальмівного зусилля. Найбільш вдале авто з пробігом для сім’ї з нашої підбірки.

Nissan Versa Note 1.6

Місткий п’ятидверний автомобіль Versa Note 2012-2013 р.в. у кузові хетчбек - найбільш доступне авто японського бренду серед компактних сімейних авто. Nissan поєднав у цьому авто яскраву зовнішність та прекрасну динаміку на дорозі. В технічному плані авто практичне та надійне, дешеве в обслуговуванні як самостійно, так і в сервісному центрі. Бензиновий двигун об’ємом 1.6 л надає автомобілю спритності в трафіку, автоматична коробка передач вправно виконує свої функції, та економить пальне.

Якісний автопідбір транспортних засобів з цієї підбірки ви зможете зробити за допомогою сервісу, де автоексперти з досвідом роботи 8+ років якісно підберуть автомобіль зі США під ключ в найбільш короткий термін,та допоможуть з сертифікацією автомобіля в Україні. Детальніше: https://carhunt.com.ua/avto-z-ssha/



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.