Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як працює автомобільний і стаціонарний бетононасос: типи агрегатів, плюси і мінуси

Для будівництва невеликого об'єкта не завжди раціонально використовувати великогабаритну спецтехніку. Відмінним рішенням поставленого завдання буде застосування техніки міні бетононасос, який має схожі параметри з продуктивними характеристиками великий спеціалізованої техніки для будівництва.

Малогабаритний бетононасос відмінно зарекомендував себе в монолітному будівництві, де потрібне оперативне рішення заливки фундаментів і інших несучих конструкцій будівель. Взяти дану техніку в оренду можна на сайті https://betononasos.com.ua.

Застосування бетононасосів в будівництві

Бетононасоси широко застосовуються для зведення монолітних високоповерхових будівель. Завдяки установкам забезпечується доставка бетону на різну висоту, що знижує тимчасові і фізичні затрати. Бетоноводи забезпечує швидку подачу бетонної суміші при зведенні мостів. З його застосуванням зводяться водні і залізничні споруди. Установка для подачі бетону застосовується при строітельствае портових і тунельних з'єднань.

При приватному будівництві спецтехніка використовується не завжди, що пояснюється обмеженням під'їзду спецтехніки. Для спрощення завдання і прискорення процесу будівництва рекомендовано застосування міні бетононасосів.

Пропонуємо недорого замовити оренду бетононасоса в. В автопарку компанії більше 10 одиниць будівельної техніки провідних європейських і японських брендів. Серед них бетононасоси з довжиною стріли від 20 до 55 метрів.

Мінімальний період оренди - 1 машиносмен (8 годин). Вартість послуги - договірна. Понаднормові години роботи оплачуються додатково. Пускова суміш (цементне молочко) входить в ціну. Оплатити замовлення можна готівковим і безготівковим способом.

Унас ви можете орендувати надійну спецтехніку, будівельне обладнання і придбати бетонні суміші високої якості за доступними цінами. Вся продукція заводу підлягає обов'язковій сертифікації.

Зателефонуйте нам, і ваша заявка буде виконана у встановлені терміни.

Принцип роботи

Для визначення принципів роботи бетононасоса потрібно зрозуміти його пристрій. Устаткування має мішалку, колеса, систему змащення, вихідну частину, опори, завантажувальний бункер. Також обладнання складається з охолоджувальної системи, шиберного затвора, бака під масло, системи мастила. Бетононасос має ящик для інструментів, манометр, клапан гойдає, гідравлічну систему, фільтр під масло, кожух, електрощиток, шасі, фаркоп. Бетоноотводное пристрій складається з:

  1. Бетоновідвідного коліна;
  2. Промивного пристрою;
  3. Бетоновідвідної труби;
  4. Бетоновідвідного замку з гумовим ущільнювачем.

Основним агрегатом будівельної техніки є двигун різної потужності, який може бути електричним або дизельним. Робота системи перекачування забезпечується за відкритим контуру, який підлягає регулюванню.

Завдяки універсальному пристрою бетононасоса надається можливість безступінчатим гідравліченской настройки. Кількість подачі палива можна регулювати. Установка складається з водяного насоса і двох гідравлічних циліндрів. Останні з них з'єднують поршні, що призводить до зворотно-поступальним рухам. Цей процес полягає в тому, що поршні рухаються в різні боки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.