Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке гемблінг

Попит на азартні ігри зростає щодня. Бажання зірвати куш або просто розслабитися в компанії улюблених слотів призводить в нішу Космолот величезну кількість трафіку і дає арбітражнікам можливість заробити великі гроші. Але переваги гемблинга не закінчуються величезним інтересом до нього. Давайте розберемося, чому гемблінг найприбутковіша вертикаль і як почати на неї лити.

Гемблінг як найбільш профітна ніша

Арбітражне ком'юніті воліє гемблінг з багатьох причин. Основні з них це тривалий взаємодія користувача з майданчиком, високий коефіцієнт утримання, відмінний ROI, безліч доступних гео і вигідні рішення по сливу мобільного трафіку. Розглянемо кожну з причин окремо.

LTV прямує до нескінченності

На відміну від дейтинг, товаришки і нутрій, профітних від одного користувача нічим не обмежена. У всіх згаданих вище нішах ми стикаємося з тим максимумом, який користувач може принести компанії: в дейтинг - річна передплата, в товарке і нутрі - то кількість покупок, яке надовго закриє потреби користувача. У гемблінг цінність гравця значно вище, тому що немає меж, що обмежують прибуток підприємства від одного користувача. Саме тому ваша ставка в рамках одного оффера може рости до безкінечності!

зацікавлені у високих показниках LTV в рази більше, ніж арбітражнікі. Саме тому онлайн-сайти так щедрі на цікаві і вигідні пропозиції для клієнтів. Ми зацікавлені в утриманні гравців, що прямо впливає на дохід партнерів. Бонуси до депозитів, щотижневий кешбек, push і email розсилки, робота колл-центру, безкоштовний кінотеатр, промокодом і ваучери - все це підвищує конверсію і утримання.

Велика аудиторія

Азартні ігри популярні практично скрізь. Платоспроможну аудиторію можна знайти в будь-якій частині світу, що також привертає вебмайстрів до зливу на гемблінг. Ми приймаємо трафік з Індії, Узбекистану, Азербайджану, Росії, України, Казахстану, і активно розширюємося на інші гео. Грають чоловіки і жінки практично різного віку, незалежно від походження, статусу і доходу. У розвинених країнах 55-60% населення хоча б іноді грають в азартні ігри. Попит великий, так що знайти цільову аудиторію зовсім не складно. Таргінг краще на чоловіків з великих міст у віці від 23 до 35 років - як правило вони є найактивнішими гравцями. У гемблінг користуються попитом як десктопний, так і мобільний трафік. За статистикою користувачі набагато частіше виходять в інтернет зі смартфонів. Саме тому пропонуються готові програми для партнерів, з допомогою яких можна залучати мобільний трафік.

Великий вибір джерел

Ще одна перевага гемблинга як вертикалі криється в великому списку доступних джерел для зливу трафіку. Давайте коротко розберемо найпопулярніші:

Facebook

Найбільша соціальна мережа в світі, актуальна у всіх країнах. Звідси приходить величезна кількість якісного трафіку, завдяки охопленню аудиторії і можливостям настройки реклами. Найкраще направляти аудиторію на додатки - конверсія і утримання вище, а рекламні акаунти живуть довше.

TikTok

Масштаби TikTok вже можна порівнювати з Facebook, а за кількістю проведеного в соціальній мережі часу TikTok останнім часом навіть лідирує. На даний момент найпопулярніший спосіб зливу - стрім і створення акаунтів з відео-прокрутити. Такі акаунти живуть недовго, але навіть цей короткий цикл можна встигнути залучити сотню гравців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.