Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

LA П’єц – зручна доставка піци в любий куточок міста

Найкраща доставка піци тепер у вашому місті! Сервіс LA П’єц пропонує клієнтам зручний сервіс замовлень в Івано-Франківську. Наша особливість в безкоштовній доставці, незважаючи на місце перебування замовника. Кур'єр привезе смачну страву вчасно, а ви зможете насолодитись неперевершеним ароматом піци щойно з печі.

Ми пропонуємо на вибір 18 варіантів випічки, включаючи вегетаріанську. Рекомендуємо доповнити свій стіл салатами, безалкогольними напоями, а також десертами. Замовити піцу, а також ознайомитись з повним списком страв можна на сайті LA П’єц.

Як відбувається доставка по місту

Щоб більш оптимально організувати логістику ми розділили територію міста на декілька зон:

  1. зелену;

  2. жовту.

В зелену входять ті локації, які найбільш наближені до пунктів видачі. Клієнти з цієї зони можуть розраховувати на доставку всього через 29 хвилин після оформлення замовлення.

«Жовта» об'єднує ті локації, які віддалені від основного пункту видачі. Для таких замовлень час очікування становить до 59 хвилин. Проте не варто засмучуватись – неповторний аромат піци все компенсує!

У випадку затримки кур'єра по конкретним причинам сервіс готовий компенсувати витрачений вами на очікування час. Клієнт отримає промокод на безкоштовне замовлення піци в наступний раз. Ми цінуємо час наших користувачів, проте не завжди вдається контролювати всі обставини доставки. Сподіваємось, безкоштовна піца стане найкращим варіантом нашого вибачення.

Вартість мінімального замовлення для клієнтів із зеленої зони становить 150 гривень, для жовтої – 250. Ви завжди можете забрати піцу власноруч, а ми подаруємо 20% знижки. Обов'язково вкажіть опцію самостійного вивозу страв при оформленні замовлення.

Замовляйте онлайн – достатньо пару кліків

Щоб наші клієнти могли замовити смачну випічку в любий час, ми передбачили мобільний додаток LA П’єц. Тепер оформити замовлення можна не тільки на сайті https://la.ua/ivano-frankivsk/, але й зі свого мобільного пристрою. Додаток доступний для любих смартфонів під управлінням систем Android і iOS.

Все виробництво повністю наше. Ми не займаємося доставкою та реалізацією страв чи продуктів з магазинів, ресторанів і кафе. Це дає нам змогу більш уважно контролювати якість страв, пропонуючи нашим клієнтам тільки найкраще.

Вся випічка готується в печах на дровах, що гарантує неперевершений аромат піци. Його важко сплутати з чимось іншим, запах натурального дерева і начинки точно залишиться з вами надовго. Справжня італійська випічка від майстрів LA П’єц.

Замовляйте свою улюблену піцу прямо зараз. Реєструйтесь на сайті сервісу та беріть участь в акціях та бонусних програмах. Все найкраще для наших клієнтів!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.