Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Використання металевих куль в дизайні

  1. матеріал куль та напівсфер - сталь AISI 304, сталь AISI 430 та інших марок;
  2. товщина стінки – до 1,0 мм;
  3. діаметр кулі – до 300 мм. Можливе виготовлення куль і напівсфер більшого діаметру і товщини за попереднім замовленням.

Можливе напилення нітридом титану "під золото" - кулі діаметром до 300мм, півсфери до діаметру 500мм. Такі вироби ви зможете використовувати не тільки в дизайні, а й у технічних пристроях та пристроях.

НОВЕ СЛОВО В ДИЗАЙНІ ІНТЕР'ЄРІВ І ЛАНДШАФТІВ: ВИРОБИ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ

Фахівцям відомо використання таких елементів, як сферы и полусферы металические, у техніці та на виробництві. Сфери з нержавіючої сталі використовують, наприклад:

  1. як допоміжний засіб у харчовій промисловості;
  2. у технічних конструкціях, коли необхідно отримати точне дзеркальне відображення і при цьому зберегти цілісність поверхні, що відбиває в несприятливому середовищі (наприклад, в камінах і термовідбивачах).

Застосовується нержавіюча сталь і в будівництві, а ось дизайнери освоїли її як матеріал для декору порівняно недавно. Проте, можна сказати, що пустотілі кулі та півсфери вже міцно посіли своє місце у нашому візуальному просторі.

Порожнисті металеві сфери та напівсфери можна використовувати:

  1. у рекламних конструкціях;
  2. як декоративні елементи вхідних груп, парканів, воріт та огорож;
  3. як елементи декору приміщень: торгових комплексів, ресторанів, кафе, клубів та дискотек, а також офісних приміщень та квартир у стилі хай-тек;
  4. у ландшафтному дизайні;
  5. у декоративних об'єктах інфраструктури, наприклад, у малих архітектурних формах, скульптурах.

Нержавіюча сталь має багато переваг, які виділяють її в ряді інших матеріалів для декору.

1. Презентабельність. Декор із нержавіючої сталі демонструє респектабельність та серйозне ставлення до справи.

2. Стійкість до несприятливих умов середовища та погодних умов. Нержавіюча сталь витримує температури від -150 до +850.

3. Довговічність, стійкість до зношування. Елементи з нержавіючої сталі прослужать вам багато років баз будь-якого ремонту навіть при найнапруженішому режимі експлуатації: наприклад, під водою у фонтані.

4. Відсутність потреби у догляді. Елементи з нержавіючої сталі не вимагають фарбування, не темніють, не іржавіють і виглядають абсолютно новими після багатьох років використання.

5. Міцність та стійкість до вандалізму. Елементи декору з нержавіючої сталі дуже складно пошкодити випадково чи навмисно.

6. Стовідсоткова безпека використання. Належно відполіровані та оброблені елементи з нержавіючої сталі можна встановлювати в лікарнях, університетах, школах, дошкільних дитячих закладах та інших місцях з підвищеними вимогами до екологічності матеріалів, що застосовуються.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.