Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги іпотечного кредитування

Оформлення іпотечного кредиту – це вирішення багатьох життєвих проблем, адже іпотека доступна практично кожній людині. У цій статті ми поговоримо про переваги іпотеки, а також про те, які банки надають кредит під заставу нерухомості.

Що таке іпотека?

Іпотека – це один із варіантів застави нерухомості, у разі оформлення якої, боржник має право користуватися нею під час платіжного періоду. Однак, якщо боржник не виконує своїх зобов'язань, кредитор має право реалізувати майно з метою погашення боргу.

До речі, якщо вас цікавить іпотечне кредитування, то радимо перейти за посиланням https://kapitalbank.az/loans/daxili-ipoteka, не гаючи часу.

Які переваги має іпотечний кредит?

Існує безліч причин, чому іпотека - це ідеальний варіант отримання житла:

1. Іпотека доступна багатьом верствам населення, серед яких молоді сім'ї та військовослужбовці. Є величезна кількість пільгових програм, що дозволяють уникнути переплати та домогтися зниження виплат на місяць.
2. Отримання власного житла. Винаймати житло - це не зовсім вигідно, адже ви витрачаєте власні кошти за оренду чужої квартири замість того, щоб вкладати ці гроші у власне майбутнє. І це з урахуванням відсотків, які обчислюються за іпотечне кредитування.
3. Навіть за невеликих місячних доходів можна виплачувати іпотеку.

Військова іпотека: плюси

Контрактні військові можуть придбати власну нерухомість за меншу ціну завдяки спеціальним програмам. Такі програми включають державні перерахування суми на рахунок військовослужбовця. Такі субсидійні програми розраховані на великий період.

До переваг можна віднести те, що військовому не доведеться чекати на квартиру багато років, адже після служби він має право подачі рапорту на придбання нерухомості.

Що робити, якщо потрібно отримати кредит під заставу нерухомості?

Ви можете отримати кредит під заставу нерухомості під будь-які цілі, тільки потрібно виконати три прості кроки:

1. Ви подаєте заявку на офіційному сайті платформи, де експерти аналізують її та обговорюють із клієнтом усі можливі способи кредитування. Дані клієнта ретельно перевіряються.
2. Фахівці зв'язуються з клієнтом для того, щоб він отримав попереднє рішення, пов'язане зі схваленням/несхваленням кредиту.
3. Далі слідує оформлення договору в режимі онлайн. Збирається пакет необхідної документації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.