Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Крем для обличчя

Обличчя постійно піддається впливу навколишнього середовища і потребує турботи та догляду. Виробники пропонують великий вибір засобів для обличчя, тому потрібно розуміти, що необхідно саме вам. Ці поради допоможуть обрати найкращий крем, що буде відповідати вашим вимогам.

Як вибрати найкращий крем

Для обличчя креми бувають дуже різні. Ознайомтеся з головними моментами, на які слід звертати увагу при придбанні:

  1. Пакування. Прозора скляна ємність естетично дуже красива, але світло здатне проходити через неї та окислювати органічні компоненти. Вони є високо чутливими до світла, та дуже корисними для шкіри обличчя. Прозора ємність підходить для мінеральних, а отже неорганічних сполук. На них не впливає світло, але у цьому випадку засіб містить багато штучних компонентів. Гарний продукт, до складу якого входять органічні сполуки, знаходиться у непрозорих склянках.
  2. Аромат. Список компонентів може бути досить складним. Зазвичай, більшість з них додають, щоб отримати потрібну консистенцію та запобігти її псуванню протягом тривалого часу. Також є консерванти та парфуми. Вони можуть викликати алергічні реакції. Найкращий спосіб – це перевірити, сильний аромат чи ні. Якщо запах занадто малий, це означає, що кількість парфуму незначна серед інших компонентів та не зашкодить вашому організму.
  3. Тип шкіри. Те, що є чудовим продуктом для вас, може не підійти вашим друзям. Є активні інгредієнти, які мають різні функції. Це заспокоєння, захист від сонячних променів, зволоження та інші. Для чутливої шкіри треба уважно ставитися до компонентів, що відлущують. Це гліколева кислота, наприклад. У випадку підвищеної жирності уникайте кокосової або кукурудзяної олії. Найкраще обирати продукти, у яких вода знаходиться на першому місці.
  4. Ціна. Хороший продукт насправді не повинен коштувати надто дорого. Але дешеві варіанти майже ніколи не містять достатньої концентрації активних речовин, щоб викликати помітні зміни. Використовуйте якісний крем невеликими порціями, це буде набагато краще, ніж великі порції дешевого продукту. Також неякісні засоби можуть заподіяти шкоду. Не ризикуйте, довіряйте перевіреним виробникам, що дбають про якість товару.

Інтернет-магазин Thebodyshop приділяє належну увагу якості своєї продукції. Обираючи дану продукцію, ви можете бути впевнені у тому, що вона буде корисною для вас та задовольнить усі потреби вашої шкіри.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.