Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чорна п'ятниця в Україні: чого чекати у 2021 році?

Традиція проведення Чорної п'ятниці прийшла до нас із Америки. У 60-х роках минулого століття вперше подібну акцію провели у Філадельфії.

Але початку подій передували деякі неприємні події, завдяки яким з'явилася назва Black Friday.

Почалося все у 1829 році, а саме 24 вересня. Цього дня стався крах фондової біржі, який приніс страшну кризу до Сполучених Штатів. Тож цей день ознаменували «Чорною п'ятницею».

Пройшло 100 років, економіка відновилася і після першої світової війни справи пішли вгору. Люди мали можливість купувати, особливо зростала купівельна спроможність наприкінці листопада наступного дня після Дня подяки. Люди масово починали їздити до магазинів та скуповувати подарунки до Різдва, утворюючи на вулицях величезні пробки з машин.

Ця метушня призвела до того, що в тій же Філадельфії працівники поліції надали нове ім'я цього дня — «Чорна п'ятниця». А все тому, що основний колір тогочасних авто був чорним, а велика кількість машин у пробках ніби занурювала місто у темряву.

Юркі маркетологи вирішили перевернути це значення у більш позитивний бік та почали проводити цього дня великі розпродажі та знижки. Пробок, звичайно, менше від цього не стало, зате позитивний сенс прижився. Згодом традиція поширилася на всю Америку, а потім і за її межі.

Вже кілька років поспіль Black Friday активно проводиться і в Україні. Раніше про неї ми знали лише з серіалів та фільмів, а зараз маємо можливість взяти участь самі та відчути святковий настрій. Черная пятница 2021 - за посиланням.

І чого ж чекати нам цього року?

У 2021 році великі бренди вже заявили про проведення Чорної п'ятниці і обіцяють, що буде дійсно «спекотно» від знижок. Так, великий інтернет-магазин Алло ще у вересні оголосив про попередню реєстрацію на сейл року.

Очікується, що найпопулярнішими будуть такі товари:

  1. Смартфони.
  2. Фітнес браслети.
  3. Смарт годинник.
  4. Розумна побутова техніка.
  5. Планшети.
  6. Комп'ютери та ноутбуки.
  7. Дрібна та велика побутова техніка.
  8. Новорічні товари
  9. Подарункові набори.
  10. Дитячі іграшки.

Все це братиме участь у розпродажі і всіх, хто заздалегідь зареєструється, чекають найвигідніші пропозиції. Тому не пропустіть шанс оновити техніку в будинку та придбати подарунки до Нового Року для своїх близьких та рідних.

Дата

В Америці традиційно Black Friday проходить лише 1 день — остання п'ятниця листопада чи наступний день після свята Дня Подяки. У нас же дещо інакше — прив'язка до однієї дати лише умовна, а розпродаж триває кілька днів.

Тому на запитання – «Коли Чорна П'ятниця в Україні?» - Чіткої дати сказати не можна. Зазвичай її проводять весь останній тиждень листопада, а іноді й у перші 7 днів грудня.

Так само відбуватиметься і цього року. І покупців чекає багато цікавого та корисного. Щоб отримати найвигідніші пропозиції першими зареєструйтесь та залишайте свої дані. Так ви першими отримаєте знижку та зможете взяти участь в акціях на популярні позиції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.