Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібні корпоративи?

Напередодні свят роботодавці замислюються про необхідність проведення корпоративних заходів. Але не всі розуміють важливість організації корпоративу для працівників. Тож які завдання вирішує корпоратив?

Як вибрати мету корпоративного заходу?

Щоб поставити собі за мету корпоративу, необхідно виявити проблеми в колективі, які заважають успішній та якісній роботі. Наприклад: співробітники зазнають складнощів під час нестандартних ситуацій, тоді необхідно посилити їхню згуртованість та вміння працювати в команді в процесі спільного відпочинку. Або вони відсутні емоційна прив'язка до компанії, тоді необхідно попрацювати над підвищенням лояльності до компанії.

Які завдання вирішує организация тимбилдингов Киев і корпоратив?

Корпоратив вирішує такі завдання:

  1. Згуртовує колектив. Корпоратив допомагає співробітникам краще пізнати один одного, налагодити контакти, покращити комунікації всередині команди. Якщо до цього додати елементи тимбілдингу, то можна у захоплюючій формі допомогти співробітникам навчитися довіряти один одному, підтримувати та діяти як злагоджена команда.
  2. Мотивує. Дослідження доводять, що співробітникам важлива не лише фінансова оцінка їхньої роботи, а й оцінка іншого плану, наприклад: словесна похвала, збори на честь успішного проекту співробітника чи відділу, подяка всьому колективу за внесок у бізнес у вигляді корпоративного свята.
  3. Допомагає виявити лідерів усередині компанії та допомогти їм розкрити свій потенціал.
  4. Підвищує лояльність. Більш лояльний фахівець менш схильний до того, щоб змінити місце роботи. Тим самим, роботодавець, показавши свою повагу до всіх співробітників і виявивши турботу, як корпоративний захід, може зменшити плин кадрів організації.
  5. Адаптує нових працівників. Від того наскільки швидко і якісно пройде інтеграція нових співробітників до колективу, що склався, залежатиме їхня результативність роботи в майбутньому.
  6. Ніхто не скасовував зцілюючий ефект відпочинку, зміни обстановки та можливості поспілкуватись у неформальній обстановці з керівництвом на побутові теми.

Правильно визначити мету корпоративу та підібрати необхідну програму найважливіший етап в організації корпоративного заходу, тому краще довірити весь процес професіоналам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.