Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як одягатися вдома чи чотири види одягу для сімейного щастя

Як одягатися вдома

Щоразу, коли я працюю з парою, які звертаються зі скаргами на зниження потягу один до одного, я ретельно збираю анамнез і з'ясовую, як сприймають люди себе та свого партнера.

Аналізуємо як внутрішнє-характер, поведінку, так і зовнішнє-гігієну, запахи, одяг.

Сьогодні поговоримо про одяг. Це важливо. Бо що ж виходить? Часто подружжя бачить вдома одне одного в непривабливому вигляді, а в зовнішньому світі, як і раніше, бачать ошатно і красиво одягнених чоловіків і жінок.

Що відбувається? Несвідоме порівняння не на користь другої половинки.

Іноді кажу своїм пацієнтам про те, що якби вони прийшли на перше побачення у своєму звичному домашньому вигляді, можливо, другого побачення не було б. І багато хто погоджується. І замислюються.

Отже, домашній одяг повинен бути не тільки зручним, а й красивим. Саме такий одяг ви можете підібрати для себе на сайті https://kosta.ua/.

А який саме?

Як виглядати привабливо? Одягу часом здається багато, але все не те? І простіше одягнути свою стару толстовку? Адже чоловік любить і так? А чоловік, мабуть, думає, що вона ВЖЕ вийшла заміж за нього, чого тут висловлюватися.

Якщо Ви зараз продовжуєте читати, то Ви готові до позитивних трансформацій. І це чудово! Отже, приступаємо до апгрейду)

Бажано мати та використовувати кілька різних комплектів.

Для звичайного проведення часу, і для налаштування до еротичного.

У першому випадку,
можливі будь-які естетично привабливі для самого власника одягу, та його оточуючих варіанти. Зручно та красиво. Для когось це спортивні костюми, для когось – різноманітний трикотаж.

Як одягатися вдома, показуючи наміри?

Для другого ж типу було б більш доречні варіанти, які насамперед подобаються партнеру, тобто які залучають. Наприклад, шовкові варіанти кімоно для жінок.

Приємна на дотик тканина може викликати загострення тактильних відчуттів та формувати у жінки додаткове бажання.

Це може бути певним сигналом до готовності. Звичайно, це не гарантує щоденної сексуальної ініціативи, проте може, безумовно, цьому сприяти.

На прийомі часто з'ясовується, що чоловік рідко робить спроби зближення, оскільки може бути впевнений у тому, що дружини все ще “ці дні”, а вони пройшли ще тиждень тому.

Жінка не хоче говорити вголос, що вона вже готова, оскільки не хоче нав'язуватись.

А такий вид одягу може ненав'язливо свідчити про готовність відновити інтимне життя. Таким чином, це може бути не лише виглядом та відчуттям, а й сигналом.

Є й цікаві винятки із правил. Це третій вид домашнього одягу.

Як одягатися вдома як на свято?

Наприклад, іноді можна провести урочисту вечерю вдома при горезвісних свічках, і не в домашньому одязі, а саме у суворій вечірній сукні та суворому костюмі, причому для повного занурення йдеться і про взуття - жіноче взуття на підборах і строгіх чоловічих туфлях. Хто сказав, що для цього треба обов'язково кудись їхати? Будьте креативними. Щоб життя було красивим, його потрібно прикрашати, чи не так?

У цьому випадку можна використовувати інше світло, музику кольору, хороший музичний фон з якісної акустики. По суті це є якоюсь швидкою імпровізацією ресторану вдома. Після такої вечері можна спробувати і трохи потанцювати і, можливо, цей вечір продовжиться по-особливому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.