Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яку кухню вибрати: переваги та особливості кухні на замовлення

Кухня – одна із найважливіших зон будь-якого житла. На ній здійснюється приготування та вживання їжі, миття посуду та ряд інших процесів. Загалом, на кухні людина проводить чималу частину свого часу.

Щоб перебування на кухні було комфортним та приносило лише задоволення, важливо не помилитися з її вибором. Умовно всі сучасні кухні можна поділити на 2 види: готові та виконані на замовлення.

Готова конфігурація чи кухня на замовлення?

Кухонні меблі, виготовлені на замовлення, стрімко набирають популярності. Це пов'язано з тим, що кожен власник житла хоче виділитися на тлі інших та мати унікальний гарнітур.

Готова конфігурація навряд чи створить бажаний "вау" ефект, оскільки вона виготовляється під загальні вимоги. У випадку з кухнею на замовлення клієнт може продумати кожну дрібницю, щоб всі її складові ідеально вписалися в приміщення.

До інших переваг кухні на замовлення можна віднести такі пункти:

  1. Замовний варіант займатиме менше місця, а також підкреслить всі особливості приміщення.
  2. У процесі створення клієнт може втілити в життя кухонный дизайн, який відповідатиме його вимогам і перевагам.
  3. Сьогодні практично всі замовні меблі виготовляються із застосуванням сучасних технологій, які значно збільшують комфорт під час готування.
  4. За умови правильного проєктування кухні з'явиться можливість приховати всі недоліки та вади приміщення.

Гарна господиня проводить на кухні чималу частину свого часу. Саме тому це приміщення має бути максимально просторим, комфортним та затишним. Якщо вивчити всі вищезгадані переваги, то відразу стане ясно, що придбання кухні на замовлення – найкраще рішення.

Сьогодні практично кожне приміщення має свої недоліки, які можуть полягати в нестандартній висоті стелі, малій площі тощо.

Деякі люди відмовляються від купівлі кухні на замовлення через її високу вартість. Однак чи це так насправді? Сьогодні багато фахівців та експертів запевняють, що меблі, виконані під вимоги клієнта, найчастіше навіть дешевші за серійні аналоги.

Корисні поради та рекомендації

Щоб не помилитися з вибором кухні, фахівці рекомендують дотримуватися наступних порад:

  1. Не треба поспішати. Краще розглянути та порівняти кілька моделей, ніж поспішно придбати кухню, яка виглядатиме недоречно.
  2. Кухня має бути безпечною. Як уже говорилося, на кухні люди проводять досить багато часу, тому вона має бути виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів, особливо якщо у будинку живуть діти. Не варто забувати й про побутову техніку, гострі столові прилади та крихкий посуд – все повинно відповідати вимогам безпеки.
  3. Кухню можна облаштувати у невеликому приміщенні. Багато хто думає, що організувати повноцінну кухню в невеликому за площею приміщенні практично неможливо. Однак, це далеко не так. Якщо було ухвалено рішення придбати кухню на замовлення, то фахівцям не складе жодних проблем виготовити гарний та функціональний гарнітур.
  4. Сучасний интерьер мебели має бути не тільки красивим. Не треба гнатися за величезною "голлівудською" кухнею. В іншому випадку кухонна зона може вийти занадто тісною та незручною. На першому місці завжди повинні стояти функціональність та ергономіка. Наприклад, сьогодні набирають популярності модульні варіанти, які передбачають наявність аксесуарів та приладів, призначених для оптимізації простору.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.