Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обирати жіночу білизну

Вибираємо розмір жіночих трусів

Для початку, визначтеся з розміром білизни для комфортного носіння та посадки по фігурі. Дізнатися про свій розмір нескладно, для цього необхідна лише вимірювальна стрічка. Робити виміри бажано вранці, натщесерце, коли шлунок ще не наповнився смакотами. Намагайтеся зробити помірний видих, звільнивши легені.

Як правильно виміряти обхват талії та стегон?

Оберніть сантиметрову стрічку навколо своєї талії на рівні пупка по самій вузькій частині. Вимірювальна стрічка повинна проходити паралельно підлозі та щільно, але не стискаючи, прилягати до тіла. Переконайтеся, що стрічка лежить прямо і не перекручена. Запишіть мірки обхвату талії. На американських сайтах обсяг талії вказується як waist. Вибрати гарний та якісний комплект білизни можна на сайті за посиланням.

Різновиди бюстгальтерів

Звичайно, варто придбати різні варіанти жіночої білизни, щоб одягати її на всі випадки життя. В даний час існує кілька видів бюстгальтерів:

  1. класичний;
  2. безшовні;
  3. з кісточками;
  4. зі знімними бретельками;
  5. анжеліка;
  6. бюстьє;
  7. брас'єр;
  8. балконет;

На що звернути увагу?

При виборі спідньої білизни варто прислухатися до своїх бажань та відчуттів. Якщо жінка в чомусь сумнівається, то варто попросити поради у коханого. Кожна жінка сама вирішує, який бюстгальтер слід вибирати, необхідно неодмінно подивитися на якість і комфорт.

Якщо у дами великі груди, то варто придбати бюстгальтер з лямками ширше для своєї зручності. Невеликі груди прекрасної особи відкривають ширший вибір моделей. Такі дівчата можуть дозволити собі придбати різноманітні види бюстгальтерів. Однак не рекомендується купувати ліфчики на кісточках, адже вони будуть стискати тіло і приносити незручність.

З якого матеріалу краще вибрати спідню білизну

Вибір тканини з якої виготовлена модель білизни досить просто, досить чітко розуміти, що саме ця частина гардероба стикається протягом усього дня з інтимними частинами тіла, які потребують делікатного догляду. Грунтуючись на цій особливості, матеріал має бути:

  1. Натуральним;
  2. дихаючим;
  3. З мінімальним додаванням віскози та поліестеру.

Спідня білизна

Це те, що стосується моделей білизни на кожен день. Звичайно, найдоступнішою та практичнішою можна назвати бавовну, але одяг з неї не завжди можна одягнути для виходу у світ, тому для особливих випадків зверніть увагу на моделі білизни виконані з натурального шовку.

Синтетична білизна, дуже часто буває красивою, але на жаль не відрізняється особливою практичністю і якщо ходити в ній цілий день, швидше за все вона викличе роздратування та алергічні реакції. Вивчити склад можна на етикетці нижньої білизни, там у відсотковому співвідношенні вказані усі включені додавання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.