Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості міжнародних вантажних перевезень

Сучасну логістику та торгівлю між країнами неможливо уявити без міжнародних вантажних перевезень. Вантажі між країнами перевозять повітряним, залізничним, морським та автомобільним транспортом. Серед вищеперелічених саме автомобільних перевезень відводиться ключова роль, оскільки з їх допомогою доставляють близько вісімдесяти відсотків світових вантажів.

На сайті логістичної компанії https://neolit.ua можна детальніше почитати про специфіку міжнародних перевезень та замовити доставку вантажу в будь-яку точку планети.

Чому міжнародні перевезення на авто користуються такою популярністю

Переваги:

  1. Висока швидкість доставки. Єдиний вид транспорту, який дозволяє доставляти вантажі швидше, ніж на вантажному авто – це літак. Але так як повітряні вантажоперевезення вважаються найдорожчими, більшість клієнтів не можуть собі їх дозволити і роблять вибір на користь доставки вантажу на авто.
  2. Мобільність. Водій повністю відповідає за довірений йому вантаж та у разі виявлення аварій, пробок та інших ділянок у дорозі, які можуть збільшити час доставки вантажу, йому дозволяється розбудовувати план поїздки. Відхилення від термінів організації автомобільних перевезень мінімальні, тому замовник може легко спланувати доставку.
  3. Безпека. Між перевізником та замовником оформляється договір, у якому детально прописані права, відповідальність сторін, терміни та вартість перевезення, а також інші умови співробітництва. Компанія-вантажоперевізник несе відповідальність за збереження довіреного йому вантажу, тому при виникненні ситуацій, що призвели до псування чи втрати частини вантажу, клієнту виплачують компенсацію.
  4. Широке охоплення. Географія автомобільних перевезень обмежена лише наявністю під'їзних шляхів. Оскільки дороги прокладені в найвіддаленіші точки планети, то на автомобілях тепер доставляють вантажі в будь-які пункти.
  5. Відстеження вантажу. Замовник може контролювати процес руху свого вантажу в режимі реального часу, використовуючи засоби супутникової навігації.
  6. Універсальність. Автомобілі використовують для перевезення різних вантажів – від крихких предметів до негабаритної продукції.
  7. Міжнародні вантажоперевезення суворо регламентовані. Тому більшість перевізників вважають за краще звертатися за допомогою до професійних митних брокерів.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.