Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Каблучки Pandora: особливості та різновиди ювелірних виробів

Вже понад 30 років компанія Pandora постачає на ринки прикраси, які привертають увагу всіх жінок. Вироби не виходять із моди, завжди виглядають стильно та оригінально. Розберемося, в чому секрет каблучок від бренду Pandora.

Особливості каблучок Pandora

Каблучка Pandora підійде кожній жінці, незалежно від її статусу, віку, способу життя.

Історія створення прикрас почалася з того, що компанія випустила браслети за унікальними ескізами, вигаданими дизайнером Лоуном. Потім створили ексклюзивні Кольца Пандора, аналогів яким не знайшлося досі. Особливість каблучок Pandora в тому, що для виготовлення використовуються тільки матеріали найвищої якості:

  1. золото;
  2. срібло;
  3. муранське скло;
  4. перламутр;
  5. дорогоцінне каміння.

Кожну з прикрас вдається скласти у такому стилі, який буде відповідати побажанням власника.

Звичайно, використовувати шарми при створенні каблучок не виходить, тому дизайнери не перестають розробляти нові моделі. Підходяще Кольцо Пандора Крылья Ангела знайдеться для кожної людини: є і лаконічні, стримані каблучки, а є хитромудрі, зі складним візерунком.

Крім того, при виготовленні аксесуарів використовують кілька видів металів.

Таке поєднання у каблучках Pandora робить прикрасу неповторною.

Переваги виробів

Переваги виробів від компанії Pandora видно неозброєним оком:

  • якість;
  • стильність;
  • доступність;
  • ексклюзивність.

Жінка може бути впевнена: колечко створене саме для неї, цей аксесуар підкреслить її переваги та зробить неперевершеною.

Різновиди

Продукцію компанії відрізняє різноманітність моделей. Кожна прикраса має свій шарм та ексклюзивність.

Цікаві комбінації

Аксесуари від компанії відрізняються тим, що практично кожен із них вдається трансформувати. Насамперед це стосується браслетів-конструкторів Pandora. На виріб вдається додавати додаткові шарми (підвіски), які перетворюють аксесуар на абсолютно нову прикрасу.

Каблучки-конструктори Pandora поки що не створили. Але дизайнери випускають спеціальні моделі, які можна поєднувати одна з одною. Жінка може вдягати їх на різні фаланги чи носити на одному пальці. Кожне колечко тонке, акуратне. Тому в поєднанні з іншими воно не виглядає масивно або зухвало.

Можна поєднувати навіть вироби із різних металів. Наприклад, незвично і сміливо виглядає комбінація з двох срібних каблучок, витриманих у строгому стилі, і одного золотого колечка прикрашеного, наприклад, великими перлами.

Як варіант, придбайте набірні прикраси. У колекцію входять вироби, які підходять один одному за стилем. А комбінувати їх ви зможете за власним бажанням.

Продукція від будинку Pandora - це те, що потрібно справжній жінці, яка бажає залишатися стильною, чарівною та модною. Серед широкого асортименту кожна зможе знайти собі прикрасу до душі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.