Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке карго компанії: доставка з Китаю?

Карго з англійської перекладається як «вантаж». Проте карго компанії, що доставляють з Китаю товари, відрізняються від звичайних класичних транспортних з оформленням ВМД такою унікальною особливістю: спрощеним пакетом документів для митниці. Доставка товарів з Китаю оптом за допомогою карго дозволяє не вказувати конкретно, що знаходиться всередині упаковки. Весь товар можна просто позначити як вантаж. Перевезення через кордон – це вже відповідальність компанії Карго.

Крім того, карго компанії з Китаю, наприклад, https://dostavkaiskitaya.ru/, можуть надати цілий спектр різноманітних послуг, таких як страховка, зберігання на складі консолідації та інші.

Цікаво те, що способами доставки, перевезення транспорту абсолютно не відрізняється від класичної схеми транспортування вантажів. Існує міф про те, що карго компанії з Китаю до Росії перевозять лише великі вантажі та контейнери, але це не зовсім так. В даний час теоретично можна відправити товар через карго від 1кг. У середньому карго перевезення здійснюють транспортування вантажів від 10 до 500 кг. Якщо вага вантажу більш ніж півтони, варто задуматися про звичайну доставку і прорахувати витрати.

Карго доставка товарів з Китаю оптом може бути здійснена одним з наведених нижче способів:

  1. автомобілем;
  2. залізницею;
  3. авіасполученням;
  4. морем;
  5. Доставка збірних вантажів.

Терміни та вартість карго залежать від конкретної карго транспортної компанії з Китаю та виду транспорту.

Вибір відповідної компанії

Вибір відповідної компанії з Китаю, серйозне питання для підприємців. Благо, на сьогоднішній момент, браку пропозицій немає.

Інтерес до перевезень досить високий, а попит, як відомо, породжує пропозицію. З Китаєм на постійній основі працюють десятки різних карго компаній, що відрізняються за багатьма характеристиками: часом існування, досвідом, масштабом транспортувань, наявністю власного автопарку, наданням додаткових послуг, ціною і так далі.

Як же з цього різноманіття вибрати найкращу компанію і отримати вантаж оперативно, в цілості та безпеці?

Пам'ятка на вибір карго компанії з Китаю.

Насамперед потрібно знати, що договір на перевезення вантажу варто укладати тільки з офіційно зареєстрованими компаніями, тому що тільки в цьому випадку, у вас буде шанс повернути свій вантаж та вкладені кошти, якщо виникнуть проблеми. Заощадивши кілька десятків рублів і почавши роботу з неофіційним посередником, ви цілком можливо нарветесь на шахрая і ваші витрати перевищать економію.

Необхідно перевірити наявність ліцензій, сертифікатів, дозволів, словом офіційних документів, які потрібні на законодавчому рівні.

Дізнатися, скільки років компанія працює на ринку. Перевізники з великим досвідом, безперечно, викликають більше довіри.

Уточнити, чи має компанія цілодобове диспетчерське забезпечення? Цей пункт також важливий у зв'язку з тим, що найімовірніше ви і ваш перевізник знаходитесь в різних часових поясах.

Важливо проаналізувати власні потреби та поставлені завдання. Якщо ви бажаєте отримати товар дуже швидко, за це доведеться заплатити. Жодна компанія не перевозитиме товар за допомогою літака за ціною залізничного транспорту.

Якщо компанія відкрито ділиться своїми здобутками, не приховуючи виконаних замовлень – це добрий знак.

Варто також проаналізувати ринок пропозицій та почитати відгуки про конкретну компанію. Численні задоволені клієнти, які скористалися послугами компанії – чудовий орієнтир.

Пошукати рейтинг карго компаній із Китаю.

Максимальна відкритість інформації та терміни доставки товарів тим чи іншим транспортом.
Серйозну роль також грає вартість послуг. Ціна формується в залежності від об'єктивних витрат перевізника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.