Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні моделі джинсів 2022

Loose

Loose jeans або труби - це один із тих модних фасонів жіночих джинсів, які користуються популярністю і серед чоловіків. Як правило, це довгі, мішкуваті та абсолютно вільні штани, які не обтягують жодну частину тіла. Часто джинси loose роблять із низькою талією. Така модель виглядає так, ніби на пару розмірів більше потрібного, і в цьому полягає її принадність.

В останні сезони осінь-зима loose неодноразово з'являлися на піку джинсової моди. Найбільше їх люблять американки, які віддають перевагу вільному та неформальному напівспортивному стилю. Якщо ти хочеш створити сучасний образ з цією моделлю, придивись до укорочених топів на тонких бретельках і високих кросівок на зразок Nike Air Jordan. Придбати джинсовий одяг українського виробництва можна, перейшовши за посиланням.

Палаццо

Ці джинси - ще один різновид штанів "клеш", але якщо в першому випадку річ щільно сидить на стегнах і тільки в зоні гомілки тканина розширюється, то в другому А-силует штанин починається ще з рівня талії. Палаццо можуть бути будь-якої довжини, але найчастіше вони закривають кісточку або навіть стопу - інакше це вже будуть кюлоти, про які ми говоримо нижче. Широкого поширення набули не тільки джинси, а й жіночі штани-палаццо, які стилісти рекомендують нам носити у модному сезоні 2022 року.

Характерна риса цієї моделі - "шелестіння". При ходьбі джинси-палаццо ненав'язливо шелестять, підкреслюючи свій вільний крій. Ці штани дуже комфортні в носінні, а поєднувати їх стилісти рекомендують із сорочками в смужку або дрібну клітку, коротким або приталеним жакетом, трикотажним пуловером з V-подібним вирізом, вітровкою, джинсуванням або анораком.

Кюлоти

Як ми вже зазначали вище, кюлоти чимось нагадують палаццо та кльош, але їхня головна особливість — довжина. Кюлоти завжди злегка вкорочені і навряд чи дістають до кісточки. Завдяки цьому вони вміло приховують зростання, тому вибирати їх варто тим дівчаткам, які не проти виглядати нижче. Через те, що розкльошені штанини цих джинсів додають об'єм, поєднувати кюлоти найкраще з:

  • обтягуючими топами та майками;
  • футболки із вільними рукавами;
  • гольфами та водолазками;
  • заправленими сорочками;
  • тонкими джемперами із комірами V-подібної форми.

Кюлоти хоч і широкі джинси, але при цьому чудові помічники у підкресленні та створенні талії. Якщо ти хочеш наблизити свою фігуру до форми пісочного годинника, вибирай цю модель і поєднуй її з річчю, що відкриває талію і має масивний верх (наприклад, об'ємним кроп-світшотом). Довірся правильному фасону!

Скінні

Мабуть, це найсуперечливіший фасон джинсів, адже у нього безліч як шанувальників, так і хейтерів. Ще кілька років тому скінні були наймоднішою жіночою моделлю джинсів — еластичні, обтягуючі, ідеальні на вигляд. Вважалося, що такий фасон і вигини підкреслить, і зайвого обсягу не додасть, як ті самі оверсайз-силуети.

Але в 2022 році ці жіночі джинси не можна назвати модними на 100%. Вважається, що скінни підкреслюють недоліки фігури там, де їх раніше і не було, а тканина, що тягнеться, в більшості випадків виглядає дешево і неякісно. Що ж робити любителькам речей у обтяжку, щоб залишатися у тренді? Вихід є – сьогодні стилісти рекомендують одягати скінні з високим взуттям та подовженими речами. Вони чудово підійдуть для обігравання тренду багатошаровості та підкреслення струнких ніг на тлі об'ємного верху.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.