Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Крафтові пакети: що це, призначення та переваги

Останнім часом практично у всіх сферах людської діяльності спостерігається тенденція до турботи про довкілля. Наприклад, у більшості магазинів уже почали пакувати продукти в крафтові пакети. Останні повністю розкладаються на відміну, наприклад, від поліетиленових виробів. Абсолютна екологічність крафтових пакетів спричинила зростання популярності виробів. 

Що таке крафтові пакети?

Крафтовий пакет - це виріб для упакування товарів, який виготовляється з крафтового паперу. Останній, своєю чергою, є високоміцним обгортковим папером. Його основу становить слабопроварена довговолокниста сульфатна целюлоза. Виготовляється із деревини шляхом сульфатного варіння.

Взагалі, крафтовий папір має бурий відтінок. Відповідний колір мають пакети, виготовлені з нього. Однак при індивідуальному замовленні крафтових пакетів на сайті wellpacks com ua можна вибрати інший колір.

Щільність паперу, що використовується для виготовлення пакетів, може бути різною. Залежить від призначення виробу. У крафтові пакети можна навіть пакувати сипучі будівельні матеріали (наприклад, алебастр) по 50 кг. Тому не варто недооцінювати міцність виробів.

Переваги паперових крафтових пакетів

Таку популярність паперові пакети з ручками завоювали завдяки наступним перевагам:

 

  1. Повітропроникність. Крафтовий папір вільно пропускає повітря, що дуже важливо, наприклад, при упаковуванні продуктів харчування та деяких будматеріалів;
  2. Універсальність. Пакети можна використовувати не лише для пакування. В них ще можна покласти подарунки, або дарувати їх просто так покупцям у межах акцій. Таким чином, можна підвищити лояльність клієнтів до бренду;
  3. Вологостійкість. Не варто плутати крафтові пакети зі звичайними паперовими. Останні просто намокнуть від дощу або снігу, а крафтові — ні;
  4. Надійність. Крафтовий папір не боїться перепадів температур, вони не рвуться та не розтягуються від механічних навантажень. Зберігають свої експлуатаційні якості за будь-якої погоди. Ручки теж тримаються надійно. Наприклад, пакети з крученими ручками використовуються переважно для пакування продуктів;
  5. Доступність. Виготовлення крафтових пакетів для пакування не потребує великих фінансових витрат. Тому вартість кінцевих виробів, які радимо замовити, перейшовши за посиланням https://wellpacks.com.ua/ru/catalog/kraftovye-pakety-s-ruchkami, порівняно невисока.

А ще на вироби легко наносяться логотипи та інша інформація. Тому крафтові пакети можна використовувати як ідеальний рекламний носій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.