Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Літери з контражурним підсвічуванням - нове слово в сучасній рекламі

Досить часто при замовленні рекламних щитів або логотипів у клієнтів виникає необхідність підсвітити конструкцію, щоб вона виглядала ефектніше. Сьогодні існує кілька дієвих способів вирішення цього завдання, але найзатребуваніший на сучасному рекламному ринку варіант – це контражурне підсвічування. Особливість даного прийому в тому, що літери з контражуром виглядають привабливо і стильно як у нічний час, так і вдень.

Відмінні характеристики конструкції

Контражур – це абсолютно новий тип підсвічування, що сьогодні широко використовується в рекламі. Підсвічується лише тильна сторона букв або зображень, а лицьова частина конструкції залишається без змін. Завдяки цьому прийому навколо елементів створюється ореол, що світиться, добре видимий у темряві. Контражур сьогодні широко використовується для підсвічування:

  1. фасадів будівель;
  2. торгових об'єктів;
  3. спортивних споруд;
  4. барів;
  5. нічних клубів;
  6. театрів;
  7. салонів краси;
  8. багатьох культурних об'єктів.

Особливості технології:

  1. Для отримання унікального ефекту необхідно правильно розташувати джерело освітлення. Зазвичай його розміщують у самому елементі підсвічування, спрямовуючи на основу промінь світла.
  2. Матеріал також відіграє важливу роль. Найкраще використовувати фактури з матовою поверхнею, оскільки вони чудово поглинають світло, не даючи відблисків. Якщо виконати елементи конструкції із глянцевих матеріалів, тоді буде інший ефект.
  3. Розташування світлових елементів із тильного боку створює світловий контур, підкреслюючи букви.
  4. При правильному монтажі конструкції, а за існуючими стандартами між нею та стіною будівлі має бути відстань до 30 см, створюється приголомшливий візуальний ефект.
  5. Якщо встановити підсвічування в глибині об'ємної літери, можна отримати не тільки гарний ефект, але також добитися дублювання контуру об'ємного напису.

Сьогодні контражурне підсвічування повсюдно використовують великі та маленькі компанії. Цей рекламний прийом, за визнанням фахівців, є найкращим способом заявити про себе. Сучасні буквы с контражуром цена яких вас порадує, є актуальними при створенні об'ємних написів та інших видів вивісок.

Де замовити літери з контражурним підсвічуванням?

Але створення якісного рекламного продукту вимагає точного виконання всіх перерахованих технологічних прийомів. Тому такий вид реклами слід замовляти лише у компанії, яка має досвід роботи та позитивну репутацію. Причому дуже важливо, щоб у штаті фірми був конструктор, здатний точно розрахувати розташування кожного елемента вивіски. Інакше досягти унікального світлового ефекту буде складно.

Знайти солідну компанію, яка якісно виконає замовлення, сьогодні нескладно. На ринку рекламних послуг успішно працюють організації, які мають постійних клієнтів. Тому перед вибором фірми варто обов'язково прочитати відгуки, вивчити ціни на послуги, терміни виконання та гарантійні зобов'язання. Крім того, кваліфіковані фахівці допоможуть вибрати оптимальний варіант підсвічування, який відповідає умовам, які є важливими для замовника.

Переваги контражурної реклами

Ще за старовинних часів продавці використовували різні прийоми, щоб реалізувати свій товар. Реклама теж належить до таких способів. Контражурне підсвічування є найпередовішим рекламним продуктом, оскільки має безліч переваг. Перерахуємо лише основні плюси:

  1. Використання якісних матеріалів забезпечує конструкції надійність та тривалий термін служби.
  2. Вивіска з контражуром виглядає яскраво, тому добре запам'ятовується.
  3. Такий вид реклами буде вигідно відрізняти компанію від конкурентів і залучати потік клієнтів.
  4. Вкладені на створення вивіски кошти дуже швидко окупляться.
  5. Контражурне підсвічування виключає вихід з ладу елементів конструкції, а це означає, що замовнику не доведеться витрачати додаткові кошти на ремонт вивіски.

І на завершення хочеться сказати, що контражур – це стильний та сучасний метод просування бізнесу. Тому заради успіху варто обов'язково використати цей інструмент.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.