Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Авто з США: особливості та переваги

Придбання автомобіля - серйозне рішення, і до нього варто поставитися з повною відповідальністю. Коли бюджет на придбання нового транспортного засобу із салону обмежений, тоді майбутні автовласники обирають машини із пробігом. Як відомо, брати уживаний транспорт – це завжди ризик, адже прихованих проблем щодо технічної частини та з документами може бути багато, і перевірити їх перед покупкою не завжди вдається. Саме тому, щоб бути впевненими у якості, не переплачувати, і при цьому, економити свої нерви, багато покупців вважають за краще взяти автомобіль із США. Незважаючи на витрати, пов'язані з транспортуванням і розмитненням, і витрати часу, вартість такої машини буде в середньому на 30-40% нижчою за аналогічні моделі в нашій країні.

Де та як вибирати машину? Що потрібно для оформлення митних документів та як організувати доставку транспортного засобу в Україну? Ці та багато інших запитань хвилюють потенційних покупців. Щоб позбавити себе зайвої тяганини, уникнути помилок і придбати авто за своїми критеріями, варто звернутися до фахівців.

Придбання автомобіля в США: які вигоди та переваги?

Купуючи машину в Сполучених Штатах Америки, покупці оцінять низку вигод та переваг. Насамперед це:

  1. Авто в хорошому стані. Адже за кордоном навіть незначне пошкодження є приводом для покупки нової машини, і тому автовласники не дуже хочуть займатися ремонтом та продають свої ТЗ.
  2. Хороший стан придбаних машин пояснюється ще й тим, що авто використовується для поїздки хорошими дорогами, заправляється якісним паливом, містить оригінальні запчастини та комплектуючі, а не китайські аналоги.
  3. Попит на вживані машини за кордоном не великий, тому власники продають їх за низькою ціною, а для українського споживача це чудова можливість заощадити.
  4. Можливість взяти унікальний рідкісний транспортний засіб, якого немає в нашій країні.
  5. Покупець вибирає авто за своїми уподобаннями та побажаннями, і отримує саме той варіант, який хотів.
  6. Ввезення машини зі США, організоване досвідченими фахівцями, не займає багато часу, і не вимагає від покупця витрат сил.

Саме тому все більше людей, бажаючи придбати хорошу, якісну машину з пробігом, звертаються до спеціалізованої компанії. Фахівці допомагають вибирати авто на найкращих аукціонних майданчиках, надають повний комплекс послуг із доставки придбаного транспортного засобу в Україну, а також виконують повний юридичний супровід на всіх етапах співпраці. Якщо вас цікавлять послуги спеціалізованої компанії RoyalMotors, то радимо перейти на сайт https://royalmotors.com.ua вже зараз.

Чому співпрацювати зі спеціалізованою компанію - зручно та вигідно?

Звернувшись до компанії для вибору, покупки та ввезення машини з США в Україну, кожен клієнт зможе швидко, зручно, заощадивши свій бюджет та нерви, стати власником відмінного авто. Експерти - досвідчені професіонали, які знають, де і як придбати недорогий, але при цьому якісний і в хорошому стані автомобіль.

Головні переваги від співпраці зі спеціалізованою компанією такі:

  1. Консультації експертів та допомога у пошуку авто під вимоги та бюджет замовника. Перевіряється історія машини (ДТП, викрадення та інші нюанси).
  2. Дотримуються бюджетних рамок, і перед угодою обов'язково попередньо розраховується вартість.
  3. Участь у торгах на аукціонах, представляючи інтереси замовника.
  4. Організація транспортування куплених у США автомобілів морськими контейнерами, забезпечивши безпеку вантажу.
  5. Оформлення документів "під ключ".
  6. Можливість відстеження транспортних засобів у процесі доставки, за спеціальним кодом.
  7. Стислі терміни перевезення в Україну.
  8. Доставка машини із порту до клієнта.
  9. Доступна вартість послуг.

Отримати консультацію спеціаліста з питань придбання автомобілів з пробігом з США та доставки їх в Україну можна, зв'язавшись з нашим менеджером телефоном або залишивши онлайн заявку на сайті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.